Mies käytti liki 67 000 euroa näyttääkseen Madonnalta - Viihde - Ilta-Sanomat

Mies käytti liki 67 000 euroa näyttääkseen Madonnalta

Mies upotti pienen omaisuuden verran rahaa kauneusleikkauksiin näyttääkseen poptähti Madonnalta.

Adam Guerra on käyttänyt kymmeniätuhansia dollareita näyttääkseen Madonnalta.­

27.2.2015 19:10

– Ensin se oli unelma, sitten tavoite ja lopulta kallis päähänpinttymä, ja nyt olen tässä, Adam Guerra kertoo ja esittelee itseään ylpeänä brittiläisessä tv-ohjelmassa This Morning ja poseeraa kuten esikuvansa 1980-luvun tyylissä.

– Madonna on kuningatar!

(Videolla on virheellisesti teksti, että Guerra olisi käyttänyt 100 000 puntaa leikkauksiin, vaikka mies puhuu videolla 75 000 dollarista.)

31-vuotias Guerra alkoi fanittaa Madonnaa 15-vuotiaana. Sittemmin hän on käynyt läpi 18 plastiikkakirurgista operaatiota näyttääkseen suurelta idoliltaan. Innostui sai alkunsa, kun hän esiintyi dragshow’ssa Madonnana ja sai sanojensa mukaan valtavan hyvän vastaanoton.

– Minulla on poski-implantit, olen leikauttanut leukani ja minulle on tehty kulmakarvojen kohotus, hän kertoo aamushow’ssa ITV-kanavalla.

Hän paljastaa kalliin harrastuksensa maksaneen hänelle jo 75 000 dollaria eli hieman vajaat 67 000 euroa. Hän suunnittelee menevänsä vielä takapuolioperaatioon, joka maksaisi hänelle vielä joitakin tuhansia dollareita.

Guerra esiintyi Madonnana ensimmäisen kerran 18-vuotiaana, ja nyt hän toivoo pääsevänsä maailmankiertueelle, jolla hän esittäisi Madonnan kappaleita. Yksi mutta on kuitenkin matkassa: hänen poikaystävänsä on huolissaan kauneusleikkauksista.

– Tämä on aiheuttanut paljon jännitteitä. Hän on hieman huolissaan siitä, kuinka pitkälle aion mennä. Mutta hän tekee parhaansa hyväksyäkseen tämän, Adam selittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?