Viihde

Kingin finaali tänään – muistatko nämä kohokohdat ja rimanalitukset? Äänestä suosikkisi!

Julkaistu:

Tsiisus vai Martti?
Kingien kingi kruunataan tänä iltana, mutta IS Tv-lehti jakoi jo etukäteen omavaltaisesti omat Kingi-palkintonsa.
Kingi: finaali, lauantai 28.2. MTV3 klo 19.30


Kingin rehdein

Jani Pesonen. Rehtiyden perikuva vetäytyy varmasti Kingin jälkeen julkisuudesta ja keskittyy perheeseensä. Onneksi Janin edesottamuksia voi jatkossa todennäköisesti seurata ohjelmissa Superjani ja pojat, Janin keittiössä, Starat beibisittereinä sekä Maailman paras iskä. Lisäksi hänet nähdään Kuumin au pair -kisan tuomariston puheenjohtajana.


Kingin äijin

Tsiisus Nieminen. Hyvät romaninaiset, kun valkolaiset nyt tulevat ja vievät miehenne, syyttäkää Krista Kososta. Tsiisus on vastustamattomin fiktio­hurmuri sitten Tuulen viemää -elokuvan Rhett Butlerin. Sori vaan, Arto ”Mosse” Moilanen.


Kingin komein

Antti Holma. Holmalaisen on tästä eteenpäin aivan turha yrittää selittää olevansa yli kolmikymppinen vakavasti otettava draamanäyttelijä ja runoteosta suunnitteleva kirjailija. Suuri yleisö tietää paremmin: me haluamme hurmaavan Antin lukemaan uutiset, ennustamaan sään, julistamaan lottonumerot, isännöimään euroviisut ja juontamaan Miss Suomi -kilpailut. Ja auta armias, jos hän unohtaa lopusta sen silmäniskun!


Kingin rimanalitus

Hannu Pakaraisen lippugate. Jos haluaa kokeilla, missä kulkevat suomalaisten sietokyvyn rajat, kannattaa häpäistä Suomen lippua erehdyttävästi muistuttavaa kankaanpalasta suorassa lähetyksessä. Hyvän maun raja ainakin alittui, mutta jos nyt kuitenkin unohdettaisiin ne pesäpallomailat.


Kingin tarttuvin

Hippu Kylbergin Frappuccino. Maanantaiaamuna huomaa töissä hyräilevänsä Kingistä tuttua biisiä. Siellä takaraivossa se soi ja se soi ja se soi vielä neljä tuntia myöhemminkin. Twerkkaus lienee jo vaihdettu edistyksellisimpien lukioiden opetusohjelmaan matematiikan ja äidinkielen tilalle.


Kingin estottomin

Tove Hansson ystävineen. Ahvenanmaalle rakennetaan suurta teemapuistoa koko perheen iloksi. Kai sen vetonaulaksi sentään on tulossa Toven emännöimä, sekä ihmisille että koirille sallittu PiluiluParkki, jonne on bussikuljetus suoraan Viking Mariellalta?


Kingin marttyyrein

Martti Alanen. Tämä mies antoi kasvot keski-ikäiselle suomalaiselle vanhallepojalle. Kun ihastuksen kohde uhkaa konkretisoitua liiaksi, hänet vaihdetaan oitis uuteen fantasiahahmoon. Syypää mukamas-romanttisen Martin yksinäiseen elämäntilanteeseen on aina joku ”suvi” tai ”jennihaukio”, vaikka mies itseään näennäisesti ja näyttävästi rankaiseekin.


Kingin musta hevonen

Jorma Sterling. Jormalle telkkariin oma stailausohjelma ja heti! Siinä saa kyytiä suomalainen peruseleganssi, sävyinä musta ja harmaa, väriläiskänä beige.


Kingien kingi

Tsiisus Nieminen vai Martti Alanen? Kingin finaalista oli tulla kahden sinkkumiehen kukkotappelu. Nyt nähtäväksi jää, kiriikö Martti sittenkin säälipisteillä voittoon. Tsiisuksen suosion saattaa nimittäin syödä Suomen naisten suuri, mustasukkaisuutta tihkuva pettymys. Hurmuri kun on löytänyt rinnalleen komean aikuisen naisen, serkkunsa Safiran.

Ota kantaa

Kumpi on suosikkisi?

Tsiisus Nieminen 60% Martti Alanen 40%
Ääniä yhteensä 1316

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt