Mullistuksia Salkkareissa: Yksi kuolee, vanhat suosikit tekevät paluun - Viihde - Ilta-Sanomat

Mullistuksia Salkkareissa: Yksi kuolee, vanhat suosikit tekevät paluun

Salatut elämät saa riveihinsä useita jo sarjasta poistuneita näyttelijöitä.

Kari Taalasmaa (Tommi Taurula) palaa suosikkisarjaan.­

26.2.2015 11:05

Kevään aikana Pihlajakadulle palaa moni tuttu hahmo. Jo aiemmin selvisi suosikkipahis Aaro Vaalanteen palaa tuomaan jännitystä Salattujen elämien jo muutoinkin värikkääseen arkeen.

Suosikkihahmojn paluu ei kuitenkaan pääty tähän. Nakkilasta Pihlajakadulle marssivat myös Kari Taalasmaa (Tommi Taurula) sekä Maarit Salin (Jaana Saarinen). Jo aiemmin palannut Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu) viihdyttää edelleen tunkemalla lusikkansa lähes jokaiseen soppaan.

Saarinen on innoissaan paluustaan sarjaan.

– Ehdin olla Maaritin roolissa niin kauan, että oli jopa yllättävän helppoa ja nopeaa palata. Ja on ollut erittäin hauskaa, Saarinen kertoo.

Keväällä ruutuun palaa myös äitiyslomalta palaava Sara Parikka, jonka roolihahmo Peppi Kuula laittaa jälleen talonyhtiön ihmissuhdekuviot uusiksi. Kaartin viimeistelee Helsingissä vieraileva Heli Sievinen (Sannamaija Pekkarinen).

MTV paljastaa suosikkisarjan juonikuvioiden pysyvän yhtä mutkikkaina kuin tähänkin saakka. Kevään aikana selviää, kuka sarjan hahmoista menehtyy ja ketkä astelevat yhdessä alttarille. Rakkautta on ilmassa myös myöhemmin, kun tuttu pariskunta löytää toisensa uudelleen ja uusi kaksikko lyö hynttyyt yhteen.

Parisuhdekuvioiden lisäksi Pihlajakadun arkea mullistaa tuore tulokas, kun Sannin vauva syntyy.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?