Margot Robbien korussa iso hintalappu – katso kuva Oscar-juhlien ökykorusta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Margot Robbien korussa iso hintalappu – katso kuva Oscar-juhlien ökykorusta!

Oscar-juhlissa nähtiin asusteena yli 1,3 miljoonan euron arvoinen kaulakoru.

Näyttelijä Margot Robbiella on ollut myös roolit Richard Curtisin elokuvassa Oli aikakin ja Martin Scorsesen ohjaamassa elokuvassa The Wolf of Wall Street.­

23.2.2015 16:21

Austaralialaisnäyttelijä Margot Robbien, 24, päätä ei näyttänyt huimaavan kantaessaan yllään erittäin arvokasta Zip Antique nimellä tunnettua kaulakorua.

Margot Robbien käyttämä arvokas kaulakoru on tarkka kopio alkuperäisestä Zip Antique -korusta.­

Robbien Oscar-juhlissa käyttämän kaulakorun malli on vuodelta 1951. Vastaavan mallinen alkuperäinen koru oli Englannin kuninkaalliseen perheeseen kuuluneen Windsorin herttuattaren, joka tunnettiin ennen avioitumistaan nimellä Wallis Simpson.

Margot Robbien päällä nähtiin sunnuntai-illan Oscar-juhlissa YSL:n musta juhlapuku ja asusteena arvokas kaulakoru.­

Margot Robbien isoa vetoketjua muistuttava 18 karaatin kullasta tehty kaulakoru oli varusteltu timanteilla ja safiiritupsulla. Näyttelijän mustan juhlapuvun syvään uurrettu kaula-aukko antoi silmiinpistävälle korulle näkyvän paikan.

Koru oli yli 1,3 miljoonan euron (1,5 miljoonan dollarin) arvoinen.

Margot Robbie, 24, on näytellyt vuodesta 2007. Hänen tunnetaan muun muassa australialaisesta saippuasarjasta Naapurit (Neighbours) ja draamasarjasta Pan Am. Seuraavaksi Robbie nähdään tähdittämässä 27.2. helmikuuta Yhdysvalloissa ensi-illan saavassa Focus-elokuvassa vastanäyttelijänään Will Smith.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?