Viihde

Perjantaina TVOF, lauantaina UMK - Yksi laulaja porskutti jatkoon molemmissa

Julkaistu:

laulukilpailut
Kimmo Blom kilpailee samaan aikaan The Voice of Finlandissa ja UMK:ssa.
Kimmo Blomilla on ollut aihetta hymyyn viime päivinä. Perjantaina esitetyssä, tosin nauhotetussa The Voice of Finlandin jaksossa hän pääsi jatkoon kaksintaisteluvaiheesta.

Tänään Blom nähtiin taiteilijanimellä Angelo de Nile Uuden Musiikin Kilpailussa, jossa hän kisaa euroviisuedustajan paikasta kappaleella All For Victory. Blom pääsi kisassa finaaliin asti, joten hänet nähdään lavalla myös ensi lauantaina.

Yhdessä mahdollisessa skenaariossa Kimmo Blom voittaa ensi viikon UMK-finaalin ja kisaa muutaman viikon päästä alkavissa The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä Suomen tuoreena euroviisuedustajana.

Yhden artistin kisaaminen molemmissa ohjelmissa on erikoista ainakin siinä mielessä, että vastaava oli vielä kiellettyä pari vuotta sitten.

Vuonna 2013 viisukarsintoihin osallistunut Iina Salin joutui vaikean valinnan eteen. Salin oli hakenut mukaan The Voice of Finlandiin, mutta kun kävi ilmi, että Salin haaveili myös euroviisuista, joutui hän luopumaan Voicen koelaulupaikasta.

– Minulle sanottiin jo ennen koelauluja, että joudun valitsemaan näiden kahden ohjelman välillä, Salin kertoi IS:lle keväällä 2013.

Samana vuonna Ilari Hämäläinen sai osallistua erikoisluvalla molempiin, sillä hän oli jo ehtinyt käydä TVOF:in koelauluissa, mutta ei päässyt jatkoon.

Kun tämän vuoden UMK-artistit julkistettiin, käytiinkin sosiaalisessa mediassa runsaasti keskustelua Kimmo Blomin osallistumisesta molempiin kisoihin.

– En tunne Iinan ja Ilarin tapauksia sen tarkemmin, joten en voi myöskään kommentoida, mitä heidän kanssaan on silloin sovittu. Emme kuitenkaan ole missään vaiheessa kieltäneet Kimmoa osallistumasta UMK:hon, The Voice of Finlandin vastaava tuottaja Martti Sivonen sanoi IS:lle tammikuussa.

Yllä olevalla videolla Michael Monroen tiimin Kimmo Blom ja Sarah Tiainen esittävät perjantain kaksintaistelujaksossa nähdyn Foreigner-yhtyeen Cold As Ice -hitin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt