Clooneyn ex-rakkaan rinta pullahti ulos kesken hienojen oopperatanssiaisten

Julkaistu:

uuups!
Italialaismallille kävi ikävä nännivilautus kesken Wienin oopperan tanssiaisten.
Italialaismalli ja juontaja Elisabetta Canalis joutui ikävään tilanteeseen osallistuessaan Wienin oopperatanssiaisiin yhdessä liikemies Richard Lugnerin kanssa.

36-vuotias Canalis tunnetaan hyvin myös George Clooneyn ex-naisystävänä. Kaksi vuotta seurustellut pari erosi 2011.

Canalis ja Lugner pyörähtelivät Wienin valtionoopperan auditorion tanssilattialla, kun Lugner innostui kieputtamaan daamiaan hieman vauhdikkaammin.

Vauhti oli hieman liikaa Canalisin punaiselle iltapuvulle, joka ei kyennyt enää peittämään naisen rintoja. Ikävästi myös kuvaajat sattuivat olemaan paikalla, kun vilautus tapahtui.


Wienin oopperatanssiaiset (The Vienna Opera Ball) on vuosittain järjestettävä seurapiiritapahtuma, yksi Wienin juhlaviikkojen huipentumista.

Richard Lugner on tunnettu siitä, että hän tuo tanssiaisiin aina mukanaan kuuluisan julkkiskaunottaren, jolle hän on maksanut deitistä sievoisen summan.


Viime vuonna tanssiaisten kuningattareksi oli houkuteltu Kim Kardashian, jolle itävaltalainen Lugner maksoi lehtitietojen mukaan 500 000 dollaria tanssipartnerikeikasta. Keväällä 2011 Lugnerin käsipuolessa nähtiin Karima El Mahroug, marokkolaissyntyinen tankotanssija, joka nousi maailmanjulkisuuteen Italian pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalien yhteydessä loppuvuodesta 2010.

Aiempina vuosina 82-vuotiaan Lugnerin daameina on tanssiaisissa nähty muun muassa herttuatar Sarah Ferguson, Sophia Loren ja Joan Collins.

”Itävallan turhimmaksi julkkikseksi” tituleerattu Lugner niitti mainetta tammikuussa menemällä naimisiin itseään 57 vuotta nuoremman Playboy-malli Cathy Schmitzin kanssa.

Richard Lugnerin daamit vuosien varrella

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt