Kollegiaalista apua eroprosessissa – Gwyneth Paltrow kääntyi Johnny Deppin puoleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Kollegiaalista apua eroprosessissa – Gwyneth Paltrow kääntyi Johnny Deppin puoleen

Näyttelijätär sai eroprosessissa kullanarvoisia vinkkejä kollegaltaan.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow sai kriisissään apua kollegaltaan Johnny Deppiltä.­

10.2.2015 23:27

Näyttelijä Gwyneth Paltrow sai tärkeää apua kollegaltaan Johnny Deppiltä, kun oli eroamassa lastensa isästä, muusikko Chris Martinista vuosi sitten maaliskuussa.

42-vuotias näyttelijätär myöntää kysyneensä Deppiltä hienovaraisesti, kuinka hän päätti parisuhteensa Vanessa Paradisen kanssa 14 yhteisen vuoden jälkeen vuonna 2012. Deppillä ja Paradisella on kaksi lasta, tytär Lily-Rose, 15, ja Jack-poika, 12.

Paltrow tarvitsi apua myös siihen, kuinka hän kertoisi erosta pariskunnan lapsille, 10-vuotiaalle Apple-tyttärelle ja 8-vuotiaalle Moses-pojalle.

– Kukaan ei tiennyt, mitä minä ja Chris kävimme läpi. En siis kertonut, missä menimme, mutta kysyin lapsikeskeisiä kysymyksiä muun muassa siitä, miten pari kertoi heille erosta, Paltrow kertoo Marie Claire Australia -lehdelle.

Lehti myös paljastaa, että Paltrow oli hankkinut oman talon Brentwoodista Kaliforniasta jo vuonna 2012 – kauan ennen kuin pariskunta julkisti eronsa maaliskuussa 2014. Lehden mukaan pari eli erillään kertomatta siitä kellekään.

Gwyneth Paltrow on liitetty viime heinäkuusta ohjaaja-tuottaja Brad Falchukiin. Chris Martin puolestaan seurustelee 24-vuotiaan näyttelijän Jennifer Lawrencen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?