Kirsi Alm-Siira paljastaa parisuhteensa salaisuuden: ”En analysoi parisuhdettamme ystävilleni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsi Alm-Siira paljastaa parisuhteensa salaisuuden: ”En analysoi parisuhdettamme ystävilleni”

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 40, yhdistää vuorotyön ja perhe-elämän.

8.2.2015 16:14

Kirsin työ on monipolvinen – hänet näkee milloin Huomenta Suomessa, Kymmenen uutisissa tai itsenäisyyspäivän juhlissa. Kuulokuvia voi poimia Radio Novan uutisista.

– Kyllä telkkariin veti esiintymisvietti. Suorat lähetykset ovat juttuni. Olen omimmillani, kun pääsen esimerkiksi haastattelemaan asiantuntijoita lähetyksessä.

Monen työpestin yhteen liittäminen onnistuu yllättävän hyvin Alm-Siiran perheessä. Aviomies Kalle on yrittäjä-tutkija, joka pystyy luovimaan töiden kanssa. Kirsi tekee viikossa keskimäärin kaksi Huomenta Suomea, yhden Kymmenen uutiset -lähetyksen ja yhden uutisvuoron Radio Novassa. Maanantaisin hän pitää vakiotuntinsa jumpanvetäjänä.

– Kaikki menee luonnostaan. Elän luonnostani päivän kerrallaan, mutta nyt meillä on yhteinen kalenteri. Vuorotöissä on onneksi usein viikolle osuvia vapaapäiviä, jolloin voin pitää lapset kotona.

Kirsi ja Kalle ovat olleet yhdessä 14 vuotta.

– Jos haluaa elämäänsä toimintaa, voi vaihtaa työtä, asuinpaikkaa tai kumppania. Minulla ei ole vaihtunut työ ja mies, mutta muutettu ollaan usein.

– Minulla on paljon sinkkukavereita, joiden kanssa puidaan alati muuttuvia ihmissuhteita. Omaa parisuhdettani en analysoi, ehkä se salaisuus on siinä!

Tärkeintä elämässä on tasapaino.

– Kun on sinut itsensä kanssa, perhe voi hyvin ja myös ne asiat, joihin voi vaikuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?