Whitneyn tyttären taistelu päättymässä - perhe valvoo sairasvuoteen äärellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Whitneyn tyttären taistelu päättymässä - perhe valvoo sairasvuoteen äärellä

Toivo Bobbi Kristina Brownin heräämisestä hiipuu. Lääkärit ovat kertoneet etteivät he voi auttaa koomassa makaavan Bobbi Kristinaa.

6.2.2015 7:56

Eilen torstaina brittilehti Daily Mail uutisoi, että Whitney Houstonin tyttären, Bobbi Kristina Brownin, 21, elintoimintoja ylläpitävät laitteet olisi sammutettu. Bobbi Kristinan perheestä kerrotaan TMZ-sivustolle, että hänen tilansa on pysynyt ennallaan ja perhe aikoo odottaa viikonlopun yli ennen suurien päätösten tekemistä.

TMZ:n mukaan Bobbi Kristinan isoäiti Cissy Houston ei ole vielä päässyt sairaalaan katsomaan tyttärentytärtään, ja perheen uskotaan haluavan Cissyn voivan jättää jäähyväiset tytölle ennen hengityskoneen sulkemista.

21-vuotias Bobbi Kristina oli kahdesta viiteen minuuttiin ilman happea kylpyammeessa, josta hänet löydettiin lauantaina ja kiidätettiin sitten sairaalaan. Houston menehtyi 11. helmikuuta 2012 hyvin samankaltaisissa olosuhteissa.

TMZ:n mukaan Bobbi Kristinan isä Bobby Brown on ollut toiveikas tyttärensä suhteen, sillä hänen lähipiirissään on henkilö, joka on herännyt koomasta kahdeksan päivän jälkeen.

Sivuston mukaan perheelle on kuitenkin kerrottu, etteivät lääkärit voi enää tehdä mitään Bobbi Kristinan hyväksi.

– Nyt on kyse lähinnä siitä, koska perhe on valmis luovuttamaan ja hyväksymään, että hän ei tule selviytymään. He (hoitohenkilökunta) ovat jättäneet perheen käsiin sen, kuinka kauan he haluavat pitää Bobbin elossa, Daily Mailille kerrottiin torstaina.

Bobbi Kristina on erittäin läheinen isoäitinsä Cissyn kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?