Antti Litja ei pääse Jussi-gaalaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Litja ei pääse Jussi-gaalaan

Antti Litja seuraa Jussi-gaalaa televisiosta.

Antti Litja sairastui vakavasti viime syksynä, mutta parani niin, että pystyi osallistumaan Presidentinlinnassa järjestettyyn itsenäisyyspäivän iltajuhlaan.­

1.2.2015 17:02

Viime vuoden katsotuimman kotimaisen elokuvan, Dome Karukosken Mielensäpahoittajan, pääosanesittäjä Antti Litja on vahva ehdokas Jussi-patsaan saajaksi. Mies itse ei pääse paikalle juhlahumuun.

Litjan lähipiiristä kerrotaan, ettei näyttelijälegenda osallistu juhlaan vaan katsoo Jussi-gaalan televisiosta. Antti Litja sairastui vakavasti viime syksynä, mutta parani niin, että pystyi osallistumaan Presidentinlinnassa järjestettyyn itsenäisyyspäivän iltajuhlaan elämänkumppaninsa Even kanssa.

Tässä kuussa 77 vuotta täyttävällä Litjalla on jo yksi Jussi-patsas roolistaan elokuvassa Mies, joka ei osannut sanoa ei.

Yli 470 000 katsojaa keränneessä Mielensäpahoittajassa Litja näyttelee jäärää ja uppiniskaista vanhaa miestä. Ohjaaja Dome Karukoski on elokuvastaan Paras Ohjaus -sarjan ehdokkaana ja Mielensäpahoittaja tavoittelee myös parhaan elokuvan Jussia.

Antti Litja on parhaan miespääosan Jussi-ehdokkaana Dome Karukosken ohjaamassa elokuvassa Mielensäpahoittaja.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?