Samuli Edelmann on edelleen Suomessa – katso kuva koko perheestä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Samuli Edelmann on edelleen Suomessa – katso kuva koko perheestä!

Samuli Edelmann on parhaillaan Suomessa Laura-vaimonsa sekä pariskunnan lasten Venlan ja Ilmarin kanssa.

Julkaistu: 1.2.2015 14:40

Samuli Edelmannin näyttelijä-äiti Marja-Leena Kouki juhli 50-vuotista uraansa taiteilijana.

Näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann on viihtynyt Suomessa runsaan kuukauden. Hän on tehnyt konsertteja ja tavannut ystäviään.

Mukana Suomessa on ollut koko perhe.

– Maanantaina palaamme Maltan-kotiimme, Samuli Edelmann kertoi.

Säveltäjä Toni Edelmann saapui KOM-teatteriin yhdessä Maltalla asuvan poikansa, superlahjakkaan näyttelijä-laulaja Samuli Edelmannin ja tämän Laura-vaimon ja parin lasten, Venlan ja Ilmarin kanssa.

Edelmann ja hänen Laura-vaimonsa sekä lapset Venla ja Ilmari sekä Samulin Toni-isä saapuivat KOM-teatteriin lauantaina iltapäivällä.

Edelmannit sekä monet Samulin äidin, näyttelijä Marja-Leena Koukin, ystävät saapuivat kunnioittamaan legendaarista näyttelijää tämän viettäessä 50-vuotistaiteilijajuhlansa.

Juuri valokuvanäyttelyn avannut näyttelijä Laura Malmivaara ja kollega Sinikka Sokka saapuivat kunnioittamaan ystäväänsä Marja-Leena Koukia ja tämän pitkää uraa.

Laura Jäntin ohjaama Romeo ja Julia on sekoitus Shakespearea ja uutta kotimaista draamaa, joka kiinnosti näyttelijä Santeri Kinnusta sekä hänen vaimoaan Aara Tahkokalliota ja pariskunnan Elmeri-poikaa.

Turun kaupunginteatterin taiteellinen johtaja ja näyttelijä Mikko Kouki saapui yhdessä kirjailija-käsikirjoittajavaimonsa Niina Revon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?