Muistatko MacGyverin arkkivihollisen? Tältä Murdoc näyttää nykyään

Julkaistu:

MacGyver
Murdoc oli Ihmemies MacGyverin suurin ja ikimuistoisin vihollinen 1980-luvun suosikkisarjassa. Mitä Murdocin näyttelijälle kuuluu nykyään?
Pirullista, ovelaa ja häijyä Murdocia MacGyver-sarjassa esitti näyttelijä-muusikko Michael Des Barres, 67, joka esiintyi sarjassa yhteensä yhdeksässä jaksossa.

Murdocin ja MacGyverin (Richard Dean Anderson) välinen vihollissuhde oli yksi sarjan suurimpia mielenkiinnon kohteita ja sarjan Murdoc-jaksot olivat aina tuotantokausien suosituimpia.

Hyvin usein Murdoc joko katosi tai näytti kuolleen, mutta palasi aina vain uudestaan piinaamaan MacGyveria.

Murdocin rooli on ollut Michael Des Barres näyttelijäuran tunnetuimpia, mutta hän piipahtanut pikkurooleissa monissa muissakin tv-sarjoissa (mm. Muodon vuoksi, Alias, Roseanne ja Melrose Place) sekä lukuisissa elokuvissa, kuten Mulholland Drive ja Pink Cadillac.

Mutta näyttelijäntöidensä ohella Des Barres on ollut myös ahkera muusikko, tarkemmin laulaja. Jo ennen 1980-luvun puolivälissä alkanutta Murdoc-pestiä Des Barres oli ehtinyt julkaista lukuisia albumeita yhtyeidensä Silverheadin, Detectiven ja Chequered Pastin kanssa. Lisäksi hän teki 1980-luvulla kaksi sooloalbumia.

2010-luvulla Des Barres on palannut vahvasti musiikin pariin. Tyylikkäästi harmaantunut brittilaulaja-näyttelijä on julkaissut The Michael Des Barres Bandin kanssa kaksi albumia vuosina 2012 ja 2013, ja maaliskuussa hän julkaisee sooloalbuminsa The Key To The Universe, jonka hän on kotisivujensa mukaan tehnyt legendaarisen tuottajan Bob Rosen kanssa. Des Barresin kotisivut näet täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt