Mummomafiassa nähty Elena: Näin Playboy-haaveeni etenevät - Viihde - Ilta-Sanomat

Mummomafiassa nähty Elena: Näin Playboy-haaveeni etenevät

Mummomafia-ohjelmassa nähty Elena, 21, haaveilee glamourmallin urasta.

29.1.2015 20:50 | Päivitetty 30.1.2015 10:07

Torstai-iltana Mummomafia-jaksossa nähtiin glamourmallin urasta haaveileva 21-vuotias Elena. H-kupin rinnoilla varustettu nainen kertoi urasuunnitelmakseen poseerata Playboy-lehdessä.

Urahaaveet eivät vielä ole konkretisoituneet Mummomafia-jakson kuvauksien jälkeen.

– Oikeastaan Mummomafian jälkeen elämäni ei juuri ole muuttunut, Elena kertoi Ilta-Sanomille torstaina.

Mummomafia riensi Elenan apuun tytön tädin pyynnöstä. Elenan läheisiä huolestutti vain yhden kortin varaan suunniteltu tulevaisuus.

Eva-Riitta Siitosen, Raili Hulkkosen ja Kristiina Halkolan muodostama Mummomafia sai hetkeksi Elenan miettimään myös muita mahdollisuuksia.

– Ajattelin hetken sen jälkeen, että johonkin kouluun voisin hakea. Nyt kuitenkin on alkanut tulemaan niin paljon kaikkea muita töitä, tv-tarjouksia yms, etten taida kouluun keretä, Elena kertoi suunnitelmistaan

Glamourmallin uraan Elena on varautunut H-kupin silikonirinnoilla sekä useilla kauneusleikkauksilla. Kauneusleikkauksensa Elena on kustantanut perheeltään saamillaan rahoilla sekä omilla töillään.

Urasuunnitelma on edelleen vahvana mielessä.

– Playboyhin tähdätään edelleenkin täysillä!

Mummomafia, MTV3 klo 20.05

21-vuotias Elena (vas.) haaveilee Palyboy-mallin urasta. Mummomafian Kristiina Halkola, Eva-Riitta Siitonen ja Raili Hulkkonen kehottavat laatimaan myös vaihtoehtoisen suunnitelman.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?