Viihde

Surmasi ystävänsä autolla – musiikkimogulia etsitään epäiltynä murhasta

Julkaistu:

Rap-musiikin mogulia, maineikkaan Death Row Records -levy-yhtiön perustajaa Suge Knightia etsitään epäiltynä murhasta.
Viihdeuutissivusto TMZ:n ja Rolling Stone -musiikkijulkaisun mukaan levymoguli Suge Knightin, 49, epäillään surmanneen ystävänsä Terry Carterin tekeillä olevan Straight Outta Compton -elokuvan kuvauspaikan edustalla Kaliforniassa.

Kuvauspaikalla vieraillut Knight ajautui sanaharkkaan elokuvan kuvausryhmän kanssa, kun häntä pyydettiin poistumaan paikalta. Knight kimpaantui asiasta, ryntäsi autoonsa ja peruutti Carterin päälle mitä ilmeisimmin kaksi kertaa ennen kuin pakeni paikalta.

Terry Carter kuoli yliajossa saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa.

Tapahtuman yksityiskohdat ovat vielä varsin epäselvät, mutta silminnäkijöiden mukaan Terry Carter oli ilmeisesti matkalla Knightin auton kyytiin, kun Knight peruutti tämän päälle. Knightin auto törmäsi myös kahteen muuhun mieheen, jotka molemmat kuitenkin säästyivät rytäkästä ilman vakavia vammoja.

Poliisi on ilmoittanut epäilevänsä Knightia murhasta ja rapmoguli on tällä hetkellä etsintäkuulutettu. Poliisi on kuvaillut Knightia etsintäkuulutuksessa aseistautuneeksi ja vaaralliseksi. TMZ:n mukaan Knightin asianajaja neuvottelee rapmogulin kanssa antautuimisesta poliisille.

Tapahtuma-aikaan Straight Outta Compton -rap-elokuvan kuvauksissa oli paikalla muun muassa räppäri Ice Cube.

Suge Knight on ollut vuosien saatossa usein tekemisissä poliisin kanssa ja mukana väkivaltaisissa välikohtauksissa. Esimerkiksi elokuussa Knight oli mukana Los Angelesissa, MTV Video Music Awards -gaalan ennakkojuhlissa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa, jossa Knightia ammuttiin kuudesti, mutta hän selvisi tapauksesta ilman vakavia vammoja. Lokakuussa Knight puolestaan pidätettiin epäiltynä varkaudesta. Hänen epäiltiin varastaneen kameran valokuvaajalta yhdessä koomikko Katt Williamsin kanssa. Asian oikeuskäsittely on vielä kesken.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt