Perhe rauhoitti raikulipojan: ”Kimistä tulee todella hyvä isä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Perhe rauhoitti raikulipojan: ”Kimistä tulee todella hyvä isä”

Esikoislapsi sinetöi Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen salamarakkauden.

Kimi Räikkönen on poikalapsen isä.­

1.2.2015 10:55

F1-KUSKI Kimi Räikkösen, 35, ja Minttu Virtasen, 28 ovat onnellisia pienen poikavauvan vanhempia. Parin onni täydentyi keskiviikon vastaisena yönä kun parin esikoislapsi syntyi sveitsiläisessä yksityissairaalassa.

Minttu tiedotti iloisesta perhetapahtumastaan omassa blogissaan, minttuvirtanen.com -sivustolla.

– Pienokainen näki viime yönä päivänvalon Sveitsissä! Terveellä poikavauvalla on mittaa 51 cm ja painoa 3,7 kiloa. Myös onnelliset ja ylpeät vanhemmat voivat erittäin hyvin! Minttu kirjoitti sivullaan noin puoli kymmenen aikoihin keskiviikkoaamuna.

Kuvan yhteyteen hän oli liittänyt herttaisen kuvan kahdesta leluautosta ja Räikkönen-fanipaidasta.

MINTTU oli vasta sunnuntaina avannut omat kotisivunsa, jonka esittelytekstissä hän kuvaili esikoisen syntyvän näinä päivinä. Minttu kirjoittaa, että tulevaisuudessa hän aikoo kuvailla perheen vauva-arkea blogissaan.

Ferrarilla tieto Jäämiehen esikoislapsen syntymästä otettiin riemuiten vastaan. Talli hassutteli Twitterissä vertaamalla vauvaa autoon ja toteamalla, ettei tietoja akselivälistä ole saatavilla.

– Onnea isä Kimi: 3,7 kg x 51 cm, akseliväli ei ole tiedossa.. Minttu ja vauva voivat hyvin! Ferrarin Twitter-sivuilla iloittiin ja lähetettiin vielä suomenkieliset ”Onnea isälle” -terveiset Kimille.

Kimi ja Minttu halusivat pitää pienokaisen sukupuolen salaisuutena loppuun saakka. Vauvan sukupuoli tosin lipsahti julkisuuteen jo viime syksynä kun Ferrarin entinen tallipomo mainitsi olevansa innoissaan poikalapsen syntymästä.

SPEKULAATIO yltyi entisestään kun Minttu Virtasen läheinen ystävä fitnessmalli Nanna Koivisto järjesti Mintulle vauvajuhlat joulun jälkeen ja julkaisi juhlista kuvan Instagram-tilillään.

– Yllätys-babyshowerit Mintulle #boy #babyshower, Nanna kirjoitti ja antoi näin selvästi ymmärtää Mintun odottavan poikalasta.

Mintun ja Kimin rakkaustarina on edennyt vauhdikkaasti. Kimi tapasi lentoemäntänä ja fitnessmallina työskennelleen Mintun kesällä 2013. Kimi oli vain muutamia kuukausia aiemmin muuttanut erilleen ex-vaimostaan Jenni Dahlmanista.

Kimi on halunnut isäksi pitkään. Vuonna 2012 Räikkönen kertoi saksalaiselle uutistoimisto DPA:lle miettivänsä perheen perustamista.

– Haluaisin tulla isäksi, mutta niin kauan kun ajan kilpaa, ei ole oikea aika, Räikkönen sanoi tuolloin.

Helsingin yöelämässä Jäämies ystävineen oli tuttu näky vielä kesällä 2013. Pian Mintun tapaamisen jälkeen Kimin lähipiiri huomasi kuitenkin tumman kaunottaren tuoneen seesteisyyttä raikulipojan maineen saaneen Kimin elämään.

Kimille ja Mintulle lapsi on unelmien täyttymys.

– Kimi on huomaavainen, kiltti ja ihana ihminen. Hänestä tulee todella hyvä isä, Minttu totesi IS:lle syyskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?