Lontoosta lämpöön – Prinssi Williamilla ja Catherinella todella hulppea huvila Karibian-lomalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Lontoosta lämpöön – Prinssi Williamilla ja Catherinella todella hulppea huvila Karibian-lomalla

Cambridgen herttuapari lomailee parhaillaan Mustiquen saarella.

Herttuatar Catherine ja prinssi William lomailevat parhaillaan Mustiquen saarella, Karibian lämmössä.­

23.1.2015 21:06

Prinssi William ja hänen kuudennella kuulla raskaana oleva vaimonsa, herttuatar Catherine ovat matkanneet runsaan viikon lomalle poikansa, prinssi Georgen kanssa. Hello-lehden mukaan herttuaparin seurana ovat myös Catherinen vanhemmat, kuun lopulla 60 vuotta täyttävä Carole Middleton, hänen miehensä Michael sekä herttuattaren sisarukset James ja Pippa.

Seurue asuu samassa suuressa huvilassa, jonka he vuokrasivat myös viime vuonna. Tosin vuosi sitten prinssi William ei päässyt mukaan, mutta prinssi Georgelle viimevuotinen reissu oli hänen ensimmäinen ulkomaanmatkansa.

Pikkuprinssi George on jo ryhtynyt opettelemaan uimista Buckinghamin palatsin uima-altaassa ja vuokrahuvilan altaassa on mukava oppia lisää uinnin salaisuuksia.

Seurue majailee hulppeassa Aurora-nimisessä huvilassa, katso kuvia huvilasta täällä.

Hintaan sisältyvät muun muassa hovimestari ja kokki. Huvilan lähellä ei ole taloja, joten yksityisyys on taattu. Mustiquen saarella oman talonsa omistavat muun muassa legendaariset Paul McCartney ja Mick Jagger. Saari tuli kuuluisaksi, kun kuningatar Elisabetin sisar, prinsessa Margaret, vietti siellä hulppeita juhlia omassa huvilassaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?