Kingin juontaja Antti Holma - Viihde - Ilta-Sanomat

Kingiä juontava Antti Holma: Tällaista palautetta olen saanut Heikki Paasoselta

Antti Holma myöntää, että Idolsia juontaneen Heikki Paasosen kommentti jännitti häntä etukäteen.

22.1.2015 16:56

MTV:n Kingi -ohjelmaa juontava Antti Holma on ottanut vaikutteita juontomaneereihinsa American Idol -ohjelmaa juontavalta Ryan Seacrestilta. Suomessa Idols -ohjelmaa on juontanut Heikki Paasonen, jonka kanssa Holma on työskennellyt Putous -ohjelman kuudennella kaudella viime syksynä.

– Jännitin Heikin palautetta. Arvostan Heikkiä älyttömästi ja sainkin häneltä viestin ensimmäisen lähetyksen jälkeen, että ”hyvin meni.” Tosin viime lähetyksen jälkeen hän laittoi viestiä, että älä räplää niitä juontokortteja, Holma nauraa.

Kingin näyttelijäkaartin lisäksi pokan pitäminen on välillä hankalaa juontajallekin.

– Varsinkin tuomariston esittelyt täytyy meditoida etukäteen, vaikka tiedän mitä sieltä on tulossa. Yleensä ehdin nauraa nauruja pois mainostauoilla.

Antti Holma, Kari Ketonen ja Heikki Paasonen Putous -viihdeohjelmassa.­

Näyttelijän ja juontotyön lisäksi Holma on tullut tunnetuksi kirjoittajana. Viime syksynä hänen esikoisromaaninsa Järjestäjä oli ehdolla Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.

Ajan kirjoittamiseen ja Kingissä esiintymiseen Holma kertoo riittävän hyvin.

– En ole lomaillut vuosikausiin. En edes kaipaa lomailua, sitä että pitäisi päästä jonnekin reissuun. Pisin lomani on ollut viikon mittainen. Matkustan aina kaksi kolme päivää kerrallaan. Joulukuussa olin San Franciscossa viisi päivää kirjoittamassa.

Uuden romaanin kirjoittamisen Holma kertoo aloittavansa ensi vuoden alussa, sitä ennen häneltä ilmestyy runokirja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?