Ohhoh, vuonna 1989 Pamela Anderson oli luomu ja brunette! – Katso kuvat vuosien varrelta - Viihde - Ilta-Sanomat

Ohhoh, vuonna 1989 Pamela Anderson oli luomu ja brunette! – Katso kuvat vuosien varrelta

Pamela Anderson muuttui naapurintytöstä Baywatch-jumalattareksi ja nousi koko maailman tuntemaksi povipommiksi 1990-luvulla. Hän on ollut julkisuudessa jo yli 25 vuotta.

22.1.2015 8:01

Kun 22-vuotias kanadalainen Pamela Anderson lähti ystävänsä kanssa Vancouverissa katsomaan amerikkalaisen jalkapallon ottelua 1989, hän tuskin osasi aavistaa, mihin se ilta hänet vielä veisi.

Nuori kaunotar osui stadionin kuvanäytölle ja sai valtavat aplodit. Hänellä oli päällään kanadalaisen olutmerkin pusero, ja panimo tarjosikin hänelle tapauksen jälkeen sopimusta poseerata olutmainoksessa.

Hehkeät mainoskuvat johtivat Playboy-kuvauksiin, ja Pamela Andersonista tuli lehden suosituin kasvo 1990-luvulla. Samoihin aikoihin hän päätti ottaa silikonirinnat, ja hiusvärikin oli jo hunajaisen vaalea. Pamela on sen jälkeen lukuisia kertoja poseerannut Playboy-lehdessä.

Koti kuntoon -tv-sarja poiki roolin Baywatch-sarjassa, joka nosti Pamela Andersonin koko maailman julkisuuteen. Baywatch-jumalatar sai pääroolin elokuvasta Barb Wire 1996. Hän on sen jälkeen näytellyt useissa elokuvissa ja muun muassa sarjoissa V.I.P. sekä Rivien välistä ja vieraillut monissa tv-ohjelmissa.

Tähden elämästä on tehty myös tosi-tv-ohjelma Pamela (2008). Siinä nähtiin edelleen Andersonin naapurintytön olemus – tosin seksuaalisesti erittäin vapaamielinen sellainen – ja lastensa tiikeriemo. Hän on neljättä kertaa naimisissa, nyt toisen kerran Rick Salomonin kanssa.

Pamela Anderson levittää yhä samaa eläinten oikeuksien sanomaa kuin 15 vuotta sitten, kun IS Tv-lehti tapasi hänet Hollywoodissa. Tähti on kanadansuomalaista Hyytiäisten sukua. Hän on vieraillut Suomessakin, Raumanmeren juhannusjuhlilla kesällä 2007.

Katso alta kuvasarja Pamelan vuosista julkisuuden valokeilassa!

Barb Wire, to 22.1. Kutonen klo 22.00

1989: Pamela Anderson, 22, bongattiin amerikkalaisen jalkapallo -ottelun yleisöstä olutmainokseen Kanadan Vancouverissa.­

1994: Baywatchista väännettin Babewatch kun Pamela poseerasi Playboyn kannessa.­

1995: Pamelasta tuli Playboyn ja Koti kuntoon -sarjan jälkeen Baywatchin suurin seksisymboli ja superjulkkis.­

2007: Suomalaisille Hyytiäisille sukua oleva Pamela vieraili Raumanmeren juhannuksessa, ja kävi myös saunassa.­

2008: Pamela esitti näkymätöntä tyttöä Superhero Movie -elokuvassa, jossa parodioidaan supersankareita.­

2015: Pamela Anderson illasti miehensä Rick Salomonin kanssa Beverly Hillsissä kuuluisassa Mr. Chow -ravintolassa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?