Johnny Depp musiikki - Viihde - Ilta-Sanomat

Johnny Depp avautuu muista näyttelijöistä: ”Vihaan ajatustakin sellaisesta toiminnasta”

Näyttelijä paljasti inhon aiheensa australialaislehden haastattelussa.

20.1.2015 19:52

Näyttelijä Johnny Depp avautui australialaislehden haastattelussa näyttelijöistä, jotka hyödyntävät suosiotaan ryhtymällä rocktähdiksi.

– Koko idea tuollaisesta on mielestäni kuvottavaa ja se on aina ollut mielestäni iljettävää, näyttelijä kertoi Sydney Morning Heraldille markkinoidessaan uutta elokuvaansa Mortdecai.

Vaikka Depp ei itse käyttäisi suosiotaan hyväksi menestyäkseen musiikin saralla, nauttii hän kitaransoitosta harrastuksena.

– Olen ollut todella onnekas, kun olen saanut soittaa ystävieni levyillä. Musiikki on edelleen tärkeä osa elämääni. Ette kuitenkaan koskaan tule kuulemaan ”Johnny Depp bändistä”, näyttelijä vakuutti.

Depp on muun muassa esiintynyt Oasisin levyllä sekä esiintynyt lavalla Marilyn Mansonin ja Aerosmithin kanssa. Depp kuitenkin haluaa pitää musisoinneistaan matalaa profiilia.

– Vihaan ajatustakin sellaisesta toiminnasta, että ”tule katsomaan kitaransoittoani, koska olet nähnyt minut 12 elokuvassa”. Sen ei tulisi mennä niin. Haluan musiikkia kuuntelevien ihmisten olevan kiinnostuneita ainoastaan soitettavasta musiikista, Depp lisäsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?