Villejä huhuja Kaunareitten kulisseissa: Stephanie ja Macy palaavat kuolleista?

Julkaistu:

kaunarit
Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan kulisseissa kuohuu. Sarjan juonipaljastuksia on vuotanut sosiaaliseen mediaan ja huhujen mukaan sarjaan olisi palaamassa kaksi vanhaa suosikkihahmoa.
Useat saippuasarjoille omistetut sivustot kertovat, että Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan juonipaljastuksia ja käsikirjoituksia on vuotanut julkisuuteen.

Juonipaljastuksien todenperäisyyttä hämmästellään Kaunareille omistetuilla fanisivustoilla, sillä villeimpien huhujen mukaan sarjaan olisi yllättäen palaamassa kaksi kuollutta suosikkihahmoa: Stephanie Forrester ja Macy Alexander.

Saippuasarjoille tyypillisesti myös Kauniissa ja rohkeissa useampi hahmo on palannut joko hetkeksi tai jopa pysyvästi kuolleista, joten outo juonenkäänne ei olisi aivan ennenkuulumatonta Kaunareitten historiassa.

Spectra-muotitalon johtajan Sally Spectran Macy-tytärtä esittänyt Bobbi Eakes on piipahtanut Kaunareissa pikaisilla visiiteillä, mutta vuonna 2003 sarjassa annettiin ymmärtää, että koomaan vaipuneen Macyn elintoimintoja ylläpitänyt kone sammutettiin.


Macyn kohtaloa on arvuuteltu Kaunarit-fanisivustoilla ja huhujen mukaan Macy nähtäisi sarjassa tänä vuonna.

– Macyllehän ei koskaan järjestetty hautajaisia, joten kukaan ei tiedä kuoliko hahmo vai ei. Macyn kohtalo on suuri mysteeri ja joku voisi jatkaa Macyn tarinaa halutessaan, Bobbi Eakes kertoi Soaps In Depht -ohjelman haastattelussa joulukuussa.

Eakes sanoi haastattelussa, että häntä ole huhuista huolimatta pyydetty takaisin sarjaan.

Palaako Stephanie kummittelemaan?

Vuonna 2012 saippuasarjan fanit järkyttyivät kun Forresterien matriarkka Stephanieta yli 20 vuotta esittänyt Susan Flannery ilmoitti jäävänsä eläkkeelle.

Roolihahmon kohtaloksi koitui kamppailu syövän kanssa, eikä hahmoa ole sittemmin nähty sarjassa.

Stephanielle jätettiin sarjassa tunteikkaat ja herkät jäähyväiset, mutta fanit ovat elätelleet toiveita, että 75-vuotias Flannery tekisi paluun rooliinsa edes hetkeksi.

Keskustelupalstoilla levinneiden juonipaljastusten mukaan fanit olisivat saamassa toiveensa läpi, ja Stephanien haamu nähtäisi sarjassa tänä vuonna Yhdysvalloissa esitettävissä jaksoissa.

Kaunareitten tuottaja Bradley Bell on kiistänyt sosiaalisessa mediassa levinneet paljastukset.

Bell sanoo Soap Opera Digest -sivuston haastattelussa, että Stephanieta ei enää koskaan tulla näkemään Kaunareissa.

– En ole puhunut paluusta Susanin kanssa, enkä koskaan tulekaan. Haluan kunnioittaa Susanin päätöstä lähteä sarjasta. Minä ja Susan olemme tyytyväisiä siihen, miten Stephanie sarjasta lähti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt