Jarkko Niemisen paljastus Loirinuotiolla-ohjelmassa: Tapasi idolinsa, jäätyi ja puhui kalsareista - Viihde - Ilta-Sanomat

Jarkko Niemisen paljastus Loirinuotiolla-ohjelmassa: Tapasi idolinsa, jäätyi ja puhui kalsareista

Vesa-Matti Loirisaa seuraavaan Loirinuotiolla-jaksoon vieraakseen Robinin ja Jarkko Niemisen. Kolmikkoa yhdistää sama seikka: he kaikki aloittivat uransa nuorina.

Jarkko Nieminen sai höpistyä vain kalsareista tavatessaan idolinsa, hän paljastaa Nelosen Loirinuotiolla-sarjassa.­

20.1.2015 8:05

Loiriin tekee syvän vaikutuksen Robinin ja Niemisen jalat maassa -olemus, tyyneys ja määrätietoisuus. Hiljaisena ja rauhallisena pidetty tennistähti yllättää isännän vitsikkäillä tarinoillaan.

Loiri haluaa tietää, onko Nieminen päässyt koskaan urallaan puhumaan legendaarisen Björn Borgin kanssa. Nieminen sanoo jutelleensa ruotsalaisen kanssa pariin otteeseen, muttei voi sanoa tuntevansa tähteä.

  Ensimmäinen kohtaaminen oli todella nolo.

–Ensimmäinen kohtaaminen oli todella nolo. Hän oli pelaamassa näytösottelua Suomessa. Meillä oli sellainen lastentapahtuma samana päivänä aikaisemmin. Oltiin samalla puolella ja siellä oli lapsia vastassa, Nieminen muistelee.Nieminen yritti sanoa idolilleen jotakin nokkelaa, muttei saanut mitään suustaan ensin.

– Mä ajattelin, että tässä on Björn Borg, joka on mun puolijumala. Pitääkö mun jotenkin rikkoa jää. Jäädyin täysin.

Hädissään Nieminen sai soperrettua lauseen, joka ainakin kiinnitti huomion.

– Mä olin viikkoa aiemmin ollut Ruotsissa ja ostanut läjän Björn Borg -kalsareita. En tiedä, mistä se tuli, mutta sanoin, että sun kalsarit on tosi hyviä. Hän kääntyi ja tajusi, mitä olin sanonut. Ei oikein lähtenyt lentämään se, hän heittää.

Miesten puhe kääntyy illan aikana vanhempiin ja näiden huoleen. Loiri menetti äitinsä vajaa vuosi sitten, kun tämä kuoli 96-vuotiaana vanhuuteen. Hän kertoo esimerkin siitä, kuinka äiti huolehti hänestä loppuun saakka ja piti pikkupoikanaan.

– Olin Espanjassa keikalla ennen kuin hän joutui sairaalaan. Äiti sanoi, että älä nyt vaan sitten liho, sitä ei kukaan halua katsoa televisiosta, Loiri naurahtaa.

– Mä olen joskus joutunut sanomaan, että äiti, mä olen melkein 70. Kyllä mä koetan olla lihomatta. Ja kyllä oli rumanvärinen pusero televisiossa. Se oli kieltämättä huono valinta, mestari hauskuuttaa vieraitaan.

Loirinuotiolla sunnuntaisin Nelosella klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?