Twin Peaks uusi tuotantokausi Laura Palmer Bobby - Viihde - Ilta-Sanomat

Laura Palmer ja Bobby palaavat Twin Peaksiin - tältä he näyttävät nykyään!

Kulttisarja Twin Peak tekee vuosikymmeniä odotetun paluun ensi vuonna.

18.1.2015 23:14

Twin Peaks -sarjan uskolliset fanit iloitsivat tammikuussa kun vahvistui, että Kyle MacLachlan näyttelemä agentti Cooper tekee paluun sarjan uusiin jaksoihin. Nyt fanit ovat saaneet myös toivoa, että Laura Palmerin ja tämän poikaystävän Bobbyn roolihahmot palaavat myös uusiin jaksoihin.

Isossa-Britanniassa pidettiin hiljattain Twin Peaks-festivaalit, joissa hahmojen näyttelijät Sheryl Lee ja Dana Ashbrook vierailivat. Welcome to Twin Peaks-fanisivuston mukaan Ashbrook paljasti festivaaleilla heidän esiintyvän uusissa jaksoissa.

Dana Ashbrookin näyttelemä Bobby.­

Sheryl Lee näytteli alkuperäisessä sarjassa sekä Lauraa, murhattua Homecoming-kuningatarta, että Lauran serkkua Maddy Fergusonia.

Katso Instagramiin ladatulta videolta kuinka fanit reagoivat Ashbrookin ilmoitukseen:

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä!

Näyttelijät paljastivat myös olleensa yhtä yllättyneitä kuin faninsa, kun sarjan luojat David Lynch ja Mark Frost twiittasivat sarjan paluusta viime lokakuussa.

Vielä on epäselvää kuinka Lee ja Ashbrook palaavat sarjan uuteen yhdeksän jakson pituiseen jatko-osaan, varsinkin kun sarjan tapahtumien välillä on 25 vuotta.

Sarjan ensi-illan uumoillaan Deadline Hollywoodin mukaan olevan samoilla paikkeilla, kun tulee kuluneeksi 25 vuotta Twin Peaksin ensimmäisen jakson tulemisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?