Liisa Hyssälän huima muodonmuutos – laihtui vuodessa 26 kiloa: ”Olin sikalihava” - Viihde - Ilta-Sanomat

Liisa Hyssälän huima muodonmuutos – laihtui vuodessa 26 kiloa: ”Olin sikalihava”

Kelan pääjohtaja Liisa Hyssälä pudotti vuodessa 26 kiloa painostaan.

Sitkeys ja pitkäjänteisyys ovat tulleet osana Liisa Hyssälän geeniperimää ja kasvatusta. – Olen jatkumoa vahvojen naisten joukossa. Olen joutunut kasvamaan sekä johtajana että ihmisenä.­

17.1.2015 9:54

Kelan pääjohtajan Liisa Hyssälän, 66, elämässä alkoi totaalimuutos vuosi sitten joulukuussa. Peilistä tuijotti vaikutusvaltainen nainen, joka oli kerännyt vuosien istumatyöllä ja edustustilaisuuksilla kannettavakseen monta kymmentä liikakiloa.

– Olin sikalihava. Kuin pystyyn nostettu merilehmä, kuten Vesa Keskinenkin sanoi omasta painostaan, Hyssälä nauraa.

Nauruun onkin aihetta: päämäärätietoinen Hyssälä on nyt 26 kiloa pienempi kuin vuotta aiemmin. Vaatteet istuvat päälle sutjakasti, eikä väsymyksestä ole tietoakaan, vaikka aamukuuden herätyksestä on jo aikaa.

– Vaikka ulkonäkö ei ole koko elämäni, minulla on paljon kevyempi ja terveempi olo. Elämä on osien summa: julkisessa ammatissa pitää olla huoliteltu ja painonpudotus auttaa jaksamaan. Sisäinen hyvinvointi näkyy toivottavasti nyt myös ulkonäössä.

Entinen sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä kertoo tarkemmin painonpudotuksestaan viikonlopun Ilta-Sanomissa. Viikonlopun lehden voit lukea täältä.

Hyssälä kertoi elämänmuutoksestaan ensimmäisen kerran Vivassa.

– Minulla on hyvä koulutus, kokemus ja itsetunto kohdillaan, 26 kiloa pudottanut Kelan pääjohtaja kertoo.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?