Viihde

David Hasselhoff kuvaa talk show’taan Suomessa - nämä julkkikset The Hoff tapaa

Julkaistu:

Legendaarinen Baywatch-tähti David Hasselhoff on parhaillaan Suomessa kuvaamassa talk show’taan.
Kevään aikana David Hasselhoffin haastattelutuoliin istahtaa kevään aikana lukuisia suomalaistähtiä.

Vieraina Hoffin ohjelmassa nähdään muun muassa Michael Monroe, Linda Lampenius, Timo Soini, Mikael Jungner, Katariina Souri, Jussi 69 ja Krista Siegfrids.

Hasselhoff saapui suomeen torstaina aamuyöllä. Pejantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa hyväntuulinen Hasselhoff sanoi olevansa erittäin innoissaan Suomen-vierailustaan.

– Ulkomailla ohjelman teossa on parasta, etten tunne ketään. Voin kysyä mitä tahansa.

– Juttelemme vain ihminen ihmisille ja opimme toistemme kulttuureista. Kaikki me rakastamme Ritari Ässää, Baywatchia, nauraa ja tanssia, Hasselhoff velmuili tiedostustilaisuudessa.


Suomen-vierailunsa aikana Hasselhoff vierailee ainakin Lapissa Levillä. Lappia näyttelijätähti pitää eksoottisena paikkana, jossa pukeudutaan poronnahkaan ja polskutellaan avannossa.

– Suomalaisilla ja ruotsalaisilla on samanlaiset tunteet: ei tunteita. Lapissa odotan eniten poron syömistä, poronnahkaan pukeutumista, poroteltassa asumista ja avantoon hyppäämistä, jota en ole ennen kokeillut.

Lapin-vierailu ei ole Hasselhoffin ensimmäinen. Suomessa useamman kerran vieraillut Hasselhoff pääsi maistelemaan Lapin herkkuja jo vuonna 1987.

– Ekan kerran kun olin Lapissa v. -87, söin ainakin kaksi poroa. Mentyäni kotiin kuulin, että lauma poroja oli kuollut Tsernobylin laskeuman takia. Kun astuin sisään kotiini, kaikki sähkölaitteet menivät itsestään päälle. Toivoin vain, etten syönyt yhtä niistä kuolleista poroista.