Boyhood-näyttelijä tienasi vähemmän rahaa kuin koiranulkoiluttajansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Boyhood-näyttelijä tienasi vähemmän rahaa kuin koiranulkoiluttajansa

Golden Globe -palkitulle Patricia Arquettelle raha ei ole tärkein asia.

15.1.2015 19:07

Näyttelijä Patricia Arquette palkittiin sunnuntaisessa Golden Globe-gaalassa parhaasta naissivuosasta elokuvassa Boyhood. Vaatimaton näyttelijä on paljastanut kuitenkin Wenn-sivustolle tiennaneensa elokuvassa vähemmän rahaa kuin hänen palkkaamansa koiranulkoiluttaja.

– Näyttelijänä minulle on tärkeää, että pystyn elättämään itseni. Kerron kuitenkin teille jotain. Maksoin enemmän rahaa lastenhoitajalleni ja koiranulkoiluttajalleni kuin mitä itse tienasin Boyhoodissa.

Sivusto ei tiedä kertoa kuinka paljon Arquette tienasi elokuvalla, mutta heinäkuussa julkaistu Boyhood on tienannut reilu 32 miljoonaa euroa maailmanlaajuisesti. Indie-elokuvan budjetti oli noin kolme miljoonaa euroa.

Richar Linklaterin ohjaamaa ja käsikirjoittamaa Boyhood-elokuvaa kuvattiin 12 vuoden ajan, ja se nappasi Golden Globe-gaalassa kolme pystiä: parhaan draamaelokuvan, parhaan ohjauksen sekä Arquetten voittaman parhaan naissivuosan.

Näyttelijätär kertoo olevansa äimistynyt elokuvan suosiosta.

– Emme edes tienneet hyväksyisivätkö ihmiset tämän elokuvan, ja sitten selvisi, että ihmiset olivat liikuttuneita elokuvasta. Voitto räjäytti tajuntani. Olen niin iloinen Rick Linklaterin sekä tuottajien puolesta, koska he antoivat sen neljä miljoonaa dollaria. He uhkapelasivat elokuvan kanssa, jolla ei ollut minkään laista turvaverkkoa. Siinä olisi voinut käydä mitä vain.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?