Antti Luusuaniemi tähdittää amerikkalaisyhtyeen musiikkivideota!

rac

Julkaistu:

näyttelijä
Antti Luusuaniemi nähdään The National Parks -yhtyeen Helsinki-videolla.
Parhaillaan YLE2:n suositussa Syke-sarjassa hurmaava näyttelijä Antti Luusuaniemi esiintyy Yhdysvalloissa ja Ilta-Sanomien verkkosivuilla julkaistavassa Helsinki-nimisessä kappaleessa. Helsinki-video esitetään lähtölaukauksena The National Parks -yhtyeen tulevalle Yhdysvaltain kiertueelle.

Mielenkiintoista, popista, japanilaisuudesta sekä kansanmusiikista vaikutteita saanut Helsinki-kappale on myös hieno kunnianosoitus niin Suomen pääkaupungille kuin maamme kauniille luonnolle.

Videolla nuoren pojan kanssa kalassa istuva Antti Luusuaniemi kertoo kappaleen synnystä tarinan.

– Käsittääkseni bändin jäsenen tyttöystävä oli käynyt lomalla Helsingissä ja ihastunut ikihyviksi, Luusuaniemi kertoo.

Antti Luusuaniemi on aiemminkin esiintynyt musiikkivideoilla, mutta vain suomalaisten artistien Kaija Pakarisen ja Olavi Uusivirran lauluista tehdyillä videoilla.

– Ohjaaja Jonathan Terry Turner oli minuun yhteydessä viime kesän lopulla ja pyysi mukaan. Projekti oli sen verran mielenkiintoinen, että lupauduin, Luusuaniemi kertoo.

Videon valmistumisen jälkeen ohjaaja lähetti Luusuaniemelle sähköpostin, jossa kehui Antin suoritusta täydelliseksi.

Helsinki-videota kuvattiin kolmen päivän ajan niin Helsingissä kuin sen ympäristössä, merellisissä maisemissa. Kappaleen sanatkin ovat ylistys Helsingille ja Suomelle - video toimii mainosvideona maastamme.


Näyttelijä Luusuaniemelle videon tekeminen on tavallaan jo kaukainen muisto. Teatterista virkavapaalla oleva mies on tehnyt Syke-sarjaa ja viime vuoden lopulla Antti sai valmiiksi kansainvälisen elokuvan Liberation of Skopje.

Elokuvan ohjasi Rade Serbedzija, joka on myös tuttu Hollywood-elokuvista ja Downton Abbey -sarjasta. Tarinassa Luusuaniemellä on saksalaisupseeri Herzogin rooli ja käsikirjoitus sijoittuu toiseen maailmasotaan.

Tällä hetkellä Antti Luusuaniemi kirjoittaa niin televisiosarjaa kuin elokuvan käsikirjoitustakin.

Hän on aviossa unkarilaisen palkitun valokuvaajan Lili Zoe Ermezein kanssa ja pariskunnalla on runsaan kahden vuoden ikäinen Luna-tytär.

– Kahden taiteilijan yhteiselämä on mielenkiintoinen yhtälö, hän sanoi jokin aika sitten ISTV:n Tainola Show:ssa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt