Illalla televisiossa: Kirjailija-poliisi Marko Kilpi jäljittää rattijuoppoa Kuopiossa – ”sieltähän se pariskunta kömpi sohvan alta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Kirjailija-poliisi Marko Kilpi jäljittää rattijuoppoa Kuopiossa – ”sieltähän se pariskunta kömpi sohvan alta”

Kuopion poliisit kohtaavat illan jaksossa myös paikallisen Michael Jacksonin.

Kuopion poliisissa toimiva vanhempi konstaapeli Marko Kilpi tunnetaan myös dekkaristina. Poliisit, ma–to Jim klo 20.30.­

15.1.2015 6:29

Poliisit, Jim klo 20.30

Poliisit-sarjan seitsemännen kauden jaksossa ollaan tänään Kuopiossa, jossa partioivat kirjailijanakin tunnettu Marko Kilpi ja hänen parinsa Minna Lindroos. Jakson aluksi parivaljakko joutuu selvittelemään ulosajoa.

Pellolta löytyy ulos ajanut auto, jossa on matkannut viiden hengen seurue. Neljä heistä on suunnannut koiran kanssa mökille, eikä autolle jäänyt viides henkilö suostu kertomaan mökin sijaintia. Kaksi kadonneista kuitenkin yhytetään viereisen pellon laidalta.

”Vähän yllytin siinä ottamaan luisua”, yksi matkustajista kertoo ulosajoa edeltäneistä tapahtumista poliiseille.

Hän suostuu vihdoin myös paljastamaan, missä sijaitsee seurueen päämääränä ollut kesämökki, josta kuljettaja saattaisi löytyä.

Alkuun mökki vaikuttaa tyhjältä, mutta kuistilla olevat märät kengät ja tuolille laskettu punainen huppari saavat poliisit epäilemään, että autosta kadonnut pariskunta lymyilee sittenkin paikalla.

”Sieltähän se sitten pariskunta löytyi sohvan alta piileksimästä. Piti vähän houkutella, että tulisivat esille, ja sieltähän se pariskunta sitten kömpi”, Kilpi kertaa ohjelmassa.

Sohvan alta löydetty mies kiisti ensin osuutensa ulosajoon, mutta tyttöystävänsä kehotuksesta myönsi pian toimineensa auton kuljettajana. Mies puhalsi yli kolme promillea.

Kuopiolaispoliisien työpäivään mahtuu muutakin erikoista, muun muassa paikallinen Michael Jackson. Aamuyöstä Minna ja Marko ottavat vielä painihaasteen vastaan.

Katso kaikki päivän tv-ohjelmat osoitteesta www.iltapulu.fi!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?