Hjallis Harkimo ja Noora Karma yhdessä Urheilugaalassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Hjallis Harkimo ja Noora Karma yhdessä Urheilugaalassa

Hjallis Harkimo toi Urheilugaalaan tunnetun daamin.

13.1.2015 20:06

Urheiluvaikuttaja ja tv-persoona Hjallis Harkimo viettää Hartwall Arenassa järjestettävää Urheilugaalaa yhdessä mentalisti Noora Karman kanssa.

Hjallis Harkimo on yksi Urheilugaalan isännistä ja hänen tavaramerkikseen onkin muodostunut seuralaisena nähdyt näyttävät daamit. Nyt vierellä nähty Karma upeassa yksiolkaimisessa kimaltelevassa iltapuvussaan olikin ehdottomasti yksi gaalan upeimpia.

– Kyllä, olen täällä Hjalliksen daamina, mutta ihan työmerkeissä. Haastattelin Hjallista Elixir-ohjelmaan ja siinä yhteydessä hän pyysi minua seuralaisekseen, Karma sanoo IS:lle.

Karma on Urheilugaalassa myös työnsä puolesta ennustamassa urheilijoille tulevaa vuotta, mutta vähän aikaa sitten ohjelman myötä kaksikko tutustui ja Hjallis pyysi Karmaa seuralaisekseen.

Mentalistina tunnettu Karma muistetaan omasta ohjelmastaan sekä osallistumisestaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Vuoden 2012 itsenäisyyspäivän juhlissa hän nousi otsikoihin pökerryttämällä Ilkka Kanervan juhlien jatkoilla tehdyssä tempussa.

Urheilugaalassa Harkimo ja Karma istuivat vierekkäin pöydässä ja juttelivat tiiviisti keskenään.

Viime vuoden Urheilugaalassa Harkimo esitteli silloisen naisystävänsä Petra Piiparin ensimmäistä kertaa. Nyttemmin pari on eronnut.

Noora Karma ja Hjallis Harkimo ovat viihtyneet yhdessä tällä viikolla muutenkin. Viikko sitten Karma julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan kaksikosta Hartwall Arenalla. Kuvatekstissä Karma ilmoittaa olevansa katsomassa peliä Hjalliksen kanssa. Kuvassa kaksikon kanssa poseeraa myös Jari Kurri.

Mikäli kuva ei näy oikein, näet sen myös täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?