Julkkis-BB:stä poistettu Baywatch-tähti katuu vessakopelointia: ”Olin humalassa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkis-BB:stä poistettu Baywatch-tähti katuu vessakopelointia: ”Olin humalassa”

Naisasukkaan rintoja kopeloinut näyttelijä Jeremy Jackson sai kenkää brittien Big Brother -talosta lauantaina.

Jeremy Jackson esitti David Hasselhoffin tähdittämässä Baywatchissa Hobie Buchannonia.­

13.1.2015 16:51

Baywatch-hittisarjassa Hobie Buchannonia esittänyt Jeremy Jackson osallistui Britannian julkkis-Big Brotheriin.

Jackson joutui lähtemään talosta viime viikonloppuna tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. Krapulainen näyttelijä oli kopeloinut kanssakilpailijansa Chloe Goodmanin rintoja ja yrittänyt väkisin suudella häntä.

Jackson poistettiin talosta pian välikohtauksen jälkeen.

Mirror-lehti kertoo, että Jackson saapui tiistaina This Morning-aamushow’n haastatteluun hyvin katuvaisena.

Alkoholismin kanssa pitkään kamppaillut näyttelijä sanoo tapahtuneen avanneen hänen silmänsä. Jackson oli tapahtunutta edeltävänä iltana nauttinut runsaasti alkoholia.

– Tämä on erittäin ikävä tapaus ja se on opettanut minulle nöyryyttä. Toivottavasti muistan tämän tulevaisuudessa.

Jackson sanoo, että oli yrittänyt ujuttaa Chloe Goodmanin kylpytakkia auki nähdäkseen millaiset bikinit kaunottarella oli päällään.

– Olin humalassa, naamani oli oksennuksessa ja halusin tietää millaiset bikinit hänellä on tänään päällään. Hänellä ei ollutkaan mitään päällään ja sitten koko homma lähti käsistä.

Tapahtunutta on puitu ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Mirror-lehden mukaan osa katsojista pitää edesvastuuttomana, että alkoholiongelmasta kärsivä Jackson päästettiin asukkaaksi BB-taloon.

Malli Chloe Goodman yritti auttaa päihtynyttä Jacksonia kostean illanvieton jälkeen, mutta joutui miehen kourimaksi BB-talon kylpyhuoneessa.­

Jackson vakuuttaa, että oli täysissä sielunvoimissa astellessaan taloon viime viikolla. Julkkis-BB:stä saatu palkkio oli suurin syy miksi hän lähti mukaan ohjelmaan.

– Jos vain odottelisin, että minulle ilmaantuisi jostain töitä, niin olisin jo koditon. Minun täytyy tehdä parhaani joka päivä, Jackson kuvaili haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?