Mikä kumpu - raskaana oleva Liv Tyler ihastuttaa alusvaattekuvallaan! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä kumpu - raskaana oleva Liv Tyler ihastuttaa alusvaattekuvallaan!

Tähtinäyttelijä odottaa toista lastaan.

11.1.2015 21:33

Toista lastaan odottava näyttelijä Liv Tyler, 37, poseeraa hempeissä alusvaatteissa näyttävän raskausvatsansa kanssa Instagramissa julkaisemassa kuvassaan. Kuvan taka-alalla näkyy Livin ystävä Girls -sarjasta tuttu Jemima Kirke.

– Niin hauskaa olla ystävän maalattavana! Liv hehkuttaa kuvatekstissä.

Rhode Islandin taidekoulusta valmistunut Jemima Kirke maalaa keskittyneesti Liviä toisessa tämän Instagramiin lisäämässä kuvassa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä!

Keväällä syntyvä vauva on Livin ja tämän jalkapalloagenttina työskentelevän brittimiehen David Gardnerin ensimmäinen yhteinen lapsi. Livillä on ensimmäisestä avioliitostaan kymmenvuotias Milo-poika ex-miehensä brittirokkarin Royston Langdonin kanssa, myös Gardnerilla on seitsenvuotias poika aiemmasta liitostaan.

– Kaikista parasta raskaudessa on se, että ”äitihormonit” virtaavat ympärilläni. Olen enemmän läsnä kehossani, ja se tekee minusta paremman äidin Milolle. Raskaana ollessa sinusta tulee enemmän lapsen kaltainen. Kun väsyttää, menet nukkumaan heti ja sama juttu silloin kun on nälkä, Liv kertoi Town & Country -lehdelle joulukuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?