Menikö Kingi mauttomaksi? Aku Hirviniemi talloi Suomen lippua suorassa lähetyksessä

Julkaistu:

kingi
Kingi-ohjelmassa tehtiin selväksi, ettei porukka kavahda rajuakaan huumoria.
MTV3:n uutuusohjelma Kingin lopussa nähtiin hämmentävä episodi, kun Aku Hirviniemen esittämä hahmo Hannu Pakarainen alkoi talloa Suomen lippua lavalla.

Hahmo kertoi esityksensä aluksi isänmaallisuudestaan ja siitä, kuinka hänen välit isoisään olivat menneet poikki sen jälkeen kun hän ilmoittautui siviilipalvelukseen.

Suomen lippu harteillaan Pakarainen, eli Hirviniemi, esitti Finlandia hymnin rockversiona. Kesken esityksen lavan pyrotekniikat alkoivat räiskyä ja hahmo luuli lipun syttyneen palamaan.


Hirviniemi viskasi lipun maahan ja alkoi hyppiä sen päällä tasajalkaa ikään kuin sammuttaakseen sitä. Tallomisen lisäksi Hirviniemen hahmo availi jo sepalustaan virtsatakseen lipun päälle, mutta juontaja Antti Holma riensi keskeyttämään esityksen.

Lipun tallominen herätti runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, jossa temppua pidettiin lähinnä mauttomana.

– Niin ihana kuin Aku oletkin, niin SUOMENLIPPUA EI TALLOTA! #kingi, käyttäjä @johannalmppola kommentoi.

– #kingi Suomen lipun häväisy on vankilatuomion arvoinen juttu, ‏@sami321321321 puolestaan ilmoitti.

– #kingi oli hauska ja hyvin toteutettu ohjelma viimeiseen kappaleeseen saakka. Minun katsomiseni loppui Suomen lipun häpäisemiseen. @Tuomas_Hynynen kirjoitti.

Katsoitko Kingiä? Mitä mieltä olit ohjelmasta ja lipun tallomisesta? Kerro mielipiteesi alla olevassa kommenttikentässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt