Viihde

Putous-tähtien uusi sketsiohjelma alkaa - tuleeko Kingistä kevään hittisarja?

Julkaistu:

kingi
Tänään lauantaina alkava Kingi on entisen Putous-tähtien musiikkikomediashow, joka marssittaa lavalle seitsemän hahmoa.
Kingissä on mukana on edellisten vuosien Putous-tähtiä: Aku Hirviniemi, Armi Toivanen, Iina Kuustonen, Jaakko Saariluoma, Jussi Vatanen, Krista Kosonen ja Riku Nieminen.

Armi Toivasen hahmo on 17-vuotias helsinkiläinen Hippu Kylberg. Hahmon kautta Armi haluaa tutkia nykyisten teinityttöjen sielunmaisemaa.

– Halusin tutkia, millaista on olla rohkea ja reipas teinityttö, jolla on ehkä epärealistiset luulot itsestään. Omaan nuoruuteeni eivät kuuluneet laulu- tai tosi-tv-kilpailut. Teinit unelmoivat tähteydestä ja heittäytyvät siihen täysin vastoin minun ajattelutapaani nuorena tai nyt, Armi pohtii.


Kingin ohjaa Tuomas Summanen ja käsikirjoittaa Miika Nousiainen.

Miten Kingi eroaa Putouksesta?

Miksi sitten vanha Putous-porukka lähti yhdessä tekemään uutta komediasarjaa? Vaikuttaa vähän siltä, että Kingi muistuttaa Putouksen ensimmäisen kauden sketsihahmokilpailua, jonka tarkoitus oli parodioida television kykykilpailuja.

Onko näin, Aku Hirviniemi?

– Et varmaan ole väärässä. Nyt olemme pyrkineet siihen, että hahmot ovat realistisempia eivätkä niin sketsimäisiä, vaan enemmän roolihenkilöitä. Vähän niin kuin Jussilla (Vatanen) oli Antsku: sehän oli ihan elävästä elämästä, Aku selvittää.

– Olimme aika väsyneitä tulikokeisiin ja sen sellaisiin irto-osuuksiin, ja halusimme tehdä eheämmän kokonaisuuden.


Kingi on musiikkipainotteisempi kuin Putous, mikä sopii Riku Niemiselle, joka laulaa ja soittaa rumpuja ja tuottaa levyjä.

– Lisäksi emme ole tässä sarjassa omia itsejämme missään vaiheessa, Riku vertailee.


Jussi Vatanen on iloinen päästessään tekemään uudenlaista komediaviihdettä.

– Putous on hieno ohjelma, mutta siinä on esillä sellainen kökköyden estetiikka: repeillään, putoillaan ja sekoillaan. Tässä haetaan viimeistellympää ilmettä.


Kingi tänään MTV3-kanavalla klo 19:30.

Lue lisää Kingistä Ilta-Sanomien Tv-lehdestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt