Tiina Jylhä leikkautti kasvonsa - ”Ikä oli pilannut ne”

Julkaistu:

katso kuvat
– Usein miehet eivät uskalla kommentoida naistensa ulkonäköä, mutta Tapekin sanoo minun näyttävän pirteämmältä, Tiina Jylhä sanoo.
Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä, 52, on käynyt keskikasvojen kohotusleikkauksessa. Jylhän mukaan kyseessä on hänen ensimmäinen kasvoihin tehty kauneusleikkaus.

– Ajattelin leikkausta monta vuotta. Luin keskustelupalstoilta kommentteja, että kasvoni olisi leikelty pilalle. Ajattelin, että jos ne luonnollisena näyttävät niin pahalta, ehkä niille pitäisi sitten tehdä jotain, Tiina sanoo IS:lle.
Tiinan kasvot leikattiin kahdessa lähes kaksituntisessa leikkauksessa, joista ensimmäinen tehtiin marraskuussa Tallinnassa ja toinen joulukuussa Roomassa.

– Olisin halunnut tehdä kerralla koko kasvojenkohotuksen, mutta kirurgini halusi tehdä tarkkaa jälkeä ja teki aluksi vain tämän keskikasvojen kohotuksen. Olen tulokseen hirmu tyytyväinen.

Kauneusyrittäjä kertoo varanneensa usein ajan kasvojenkohotukseen, mutta peruneensa sen aina viime hetkellä.

– Ajattelin aina, etten sittenkään ehkä tarvitse sitä ja aina tuli jotain kiireellisempää. Se oli vähän sellainen tilanne, että suutarin lapsella ei ollut kenkiä. Tämä piti kuitenkin tehdä, sillä ikä oli pilannut kasvoni.

Vaikka Tiina on kasvoihinsa tällä hetkellä tyytyväinen, hän uskoo silti jossain vaiheesa tekevänsä kasvojenkohotuksen myös alakasvoihinsa.

– Mitään muita leikkauksia ei ole tällä hetkellä mielessä. Saan pidettyä vartaloni kuosissa treenillä ja elämäntavoillani. Tietenkin kymmenen vuoden päästä voin olla eri mieltä.


Tiina kertoo myös miehensä Tapani “Tape” Valkosen olevan tyytyväinen vaimonsa uuteen ulkonäköön.

– Ei hän koskaan uskaltanut aiemmin ulkonäköäni arvostella. Nyt hän on kuitenkin sanonut, että olen paljon pirteämmän näköinen. Miehet eivät usein uskalla sanoa naisille esimerkiksi, että voisitko tehdä rinnoillesi jotain, mutta kun naiset tekevät he ovat tyytyväisiä, Tiina toteaa.

Tiinan kasvoleikkauksesta kertoi ensimmäisenä Seiska.