Henna Kalinainen julisti olevansa virallisesti sinkku – tatuointi ex-miehestä yhä ”kriittisessä paikassa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Henna Kalinainen julisti olevansa virallisesti sinkku – tatuointi ex-miehestä yhä ”kriittisessä paikassa”

Tosi-tv-ohjelmista tuttu Henna Kalinainen kertoo Facebookissa olevansa nyt virallisesti sinkku.

Henna Kalinainen kuvattuna vuonna 2012.­

7.1.2015 19:55

Vuonna 2011 ex-miehestään Antti Kurhisesta eronnut Henna Kalinainen kirjoitti keskiviikkona julkisessa Facebook-päivityksessään, että on viimein saanut pudotetta ex-miehensä sukunimen omasta nimestään.

Big Brother -ohjelmassa toisiinsa tutustunut pari meni naimisiin BB-talossa 2009, mutta he hakivat avioeroa jo noin vuotta myöhemmin. Avioero astui voimaan kesäkuussa 2011.

Siitä huolimatta Hennan sukunimi on tähän asti ollut Kalinainen-Kurhinen. Big Brotherin lisäksi tv-ohjelmissa Viidakon tähtöset ja Maatilan prinsessa nähty Henna ilmoitti sukunimen muutoksesta keskiviikkona Facebookissa.

”Nimeni on vihdoin virallisesti Henna Kalinainen eikä Kalinainen-Kurhinen. Kauan siinä kestikin se pylly sinne maistraattiin raahata ja asia toteuttaa. (avioero astui voimaan 22.6.2011) Ihan ilman kyyneleitä tapahtui tämäkin toimenpide ollaan oltu ystäviä jo vuosia ja rakkaushaaveet on haudattu vaikka onkin ollut on ja offia aina silloin aikoinaan…”, Henna kirjoittaa Facebookissa.

Yksi asia silti muistuttaa yhä Hennaa entisestä avioliitosta.

”Vielä kun pääsis eroon tosta tatuoinnista tuolla melkein kriittisessä paikassa missä lukee Antti niin olisi hyvä. Welcome virallinen sinkkuelämä..”, Henna kertoo Facebook-päivityksessään.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Como.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?