Obaman tytär Malia, 16, päätyi Instagramissa mainoskasvoksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Obaman tytär Malia, 16, päätyi Instagramissa mainoskasvoksi

Räppäreitä koostuva Pro Era -kokoonpano julkaisi kuvan presidentin Malia-tyttärestä.

6.1.2015 19:18

Yhdysvaltojen presidentti Obaman tytär Malia, 16, päätyi räp-kollektiivin mainoskasvoksi. Pro Era -kokoonpano julkaisi kuvan presidentin esikoistyttärestä Instagram-tilillään maanantaina.

Kuvassa Malia on pukeutunut Pro Era -kokoonpanon paitaan.

– Malia Obama rokkaa klassisessa Pro Era t-paidassa! Pidä huolta, että saat oman virallisen Pro Era -vaatetuksesi theproera.com!, yhtye kirjoitti kuvatekstissä.

Maliaa ja hänen pikkusiskoaan Sashaa, 13, on suojeltu julkisuudelta, kuten muun muassa yllä olevalta videolta näkyy. Heidän vanhempansa ovat valinneet tarkoin, minkälaisissa julkisissa yhteyksissä tytöt esiintyvät.

Kuvan päätyminen Pro Eran Instgram-tilille onkin aiheuttanut hämmennystä. New Yorkin Brooklynistä kotoisin olevat kollektiivin keulahahmo Joey Bada$$ kertoi kuvan tulleen heidän käyttöönsä ”yhteisen ystävän kautta”.

Malian tuoma huomio sattui sopivaan aikaan, sillä Joey Bada$$ julkaisee tuoreen levynsä tammikuun loppupuolella.

Hän on niittänyt viime päivinä kyseenalaista kunniaa myös pahoinpitelyepäilyillä. Bada$$in kerrotaan pahoinpidelleen vartijan perjantaina.

New York -lehden mukaan on myös mahdollista, että Malian kuva on kuvankäsittelyn tulosta, eikä presidentin tytär todellisuudessa olisikaan poseerannut yhtyeen paidassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?