Stephen Fry avioituu 30 vuotta nuoremman poikaystävänsä kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Stephen Fry avioituu 30 vuotta nuoremman poikaystävänsä kanssa

57-vuotias näyttelijä kihlasi 27-vuotiaan poikaystävänsä.

6.1.2015 15:48

Näyttelijä Stephen Fry on löytänyt rinnalleen 27-vuotiaan stand up -koomikko Elliott Spencerin.

Pariskunta nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä vasta marraskuussa, mutta jo nyt he ovat ilmoittaneet aikovansa avioitua. Pariskunnan tiedetään seurustelleen kesästä saakka, eikä nopea eteneminen tunnu heitä haittaavan.

– Olen tietenkin erittäin onnellinen, vaikka olinkin toivonut yksityisiä häitä, Fry twiittasi.

Oh. It looks as though a certain cat is out of a certain bag. I’m very very happy of course but had hoped for a private wedding. Fat chance!— Stephen Fry (@stephenfry) 6. tammikuuta 2015

Pariskunta aikoo avioitua Fryn kotiseudulla Norfolkissa.

Toistaiseksi kaksikko ei ole päättänyt hääpäivää.

– Häät pidetään joskus tulevaisuudessa. He eivät ole vielä päättäneet päivää kiireisten aikataulujen takia, Fryn tiedottaja vahvisti.

Fry on aiemmin puhunut avoimesti mielenterveysongelmistaan ja itsemurhayrityksistään. Fryn ystävien mukaan uusi rakkaus on vihdoin tuonut tasapainon näyttelijän elämään ja mies on jälleen oma itsensä.

– Olemme saaneet vanhan Stephenin takaisin. Hän on löytänyt uutta toivoa Elliotin kanssa ja he ovat hulluina toisiinsa, Fryn ystävä kertoi DailyMailille.

Fry on ollut tuttu kasvo televisiossa ja elokuvissa jo 1980-luvulta lähtien. Parhaillaan Fry nähdään valkokankaalla tuoreimmassa Hobitti-elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?