Suomalaisartisteilla suuri huoli kadonneesta Nikke Ankarasta – ”Tosi kyseessä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaisartisteilla suuri huoli kadonneesta Nikke Ankarasta – ”Tosi kyseessä”

Räppäri Nikke Ankaran katoaminen on nostanut suuren huolen rap-kollegojen keskuudessa.

Nikke Ankarasta tehtiin viimeinen havainto sunnuntaina.­

30.12.2014 7:57

Lahdesta kotoisin oleva räppäri-muusikko Nikke Ankara, oikealta nimeltään Niiles Hiirola, ilmoitettiin maanantaina kadonneeksi.

Hiirola on ollut kateissa sunnuntaista lähtien ja poliisi on käynnistänyt räppärin etsinnät. Etsinnöistä huolimatta Hiirolaa ei ole vielä löydetty ja Hiirolan omaiset ja Lahden poliisi toivovatkin yleisöltä vihjeitä miehen olinpaikasta.

Myös lahtelaisräppärin kollegat ovat ilmaisseet huolensa Nikke Ankarasta.

Lahdesta kotoisin oleva räppäri Brädi kirjoitti Twitteriin maanantain ja tiistain välisenä yönä viestin, jossa hän toivoi apua Hiirolan löytämiseksi.

– Olkaa kilttejä ja auttakaa jakamalla linkkiä. Ystävämme Niiles Hiirola eli @nikkeankara on kadonnut. Tosi kyseessä, Brädi twiittasi.

Olkaa kilttejä ja auttakaa jakamalla linkkiä. Ystävämme Niiles Hiirola eli @nikkeankara on kadonnut. Tosi kyseessä. http://t.co/zCn5RImz2x— Brädi (@Bradi03) 29. joulukuuta 2014

Myös tamperelaisräppäri Majuri ilmaisi huolensa Nikke Ankaran puolesta.

– Hei nyt jengi hereillä! Nikke Ankara on eksyksissä! Kaikki tiedot poliisille. Ei ole vitsi!

Hei nyt jengi hereillä! Nikke Ankara on eksyksissä! Kaikki tiedot poliisille. Ei ole vitsi! http://t.co/TKfCOjpUjS— Majuri (@MajuriKarvonen) 29. joulukuuta 2014

Kadonneesta tietävät voivat ottaa yhteyttä Lahden poliisilaitokseen tai hätäkeskukseen.

Nikke Ankara on Universal Musicin artisti, jonka tunnetuin kappale on tänä vuonna julkaistu Perjantai 13.. Ankaraa on kuultu muun muassa Robinin sekä Brädin levyillä. Hän vierailee Robinin hittikappaleessa Parasta just nyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?