Toni Wirtanen tapasi Vain elämää -backstagella Mika Häkkisen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Wirtanen tapasi Vain elämää -backstagella Mika Häkkisen!

Vain elämää -kausi huipentuu tänä iltana ja huomenna Vain elämää -konsertteihin.

27.12.2014 16:11 | Päivitetty 27.12.2014 20:04

Apulannan Toni Wirtanen on innoissaan viikonlopun Vain elämää -konserteista. Ennen lauantain konserttia hän laittoi myös varsin innostuneen kuvan Instagramiin: backstagella oli ex-formulakuski Mika Häkkinen!

– Nyt on! Alan veikko alan hommissa. #formula1 #hartwallareena #vainelämää #kohtasoi, Wirtanen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy selaimellasi, näet sen täältä.

Tänään ja huomenna Helsingin Hartwall Arena täytyy ääriään myöten, kun hallissa kuullaan ja nähdään kaksi Vain elämää -konserttia. Lavalle nousevat kaikki Nelosen hittisarjan kolmannen tuotantokauden huippuartistit Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann, Paula Vesala, Jenni Vartiainen, Elastinen ja Toni Wirtanen. Tuttuun tapaan he versioivat toistensa kappaleita.

Apulannan nokkamies Toni Wirtanen on konserteista innoissaan.

– Hienointa kaikessa on saada porukka taas kasaan. Se on mulle se isoin juttu. Tämä oli niin ainutlaatuinen jengi, ja yhteisestä viikosta jäi niin hienot fiilikset ja muistot. Upeeta lähteä vielä pariksi päiväksi leikkimään yhdessä!

Hirvensalmella alkukesällä vietettyä kuvausviikkoa Wirtanen muistelee suurella lämmöllä.

– Lämminhenkisyys yllätti samoin kuin se, kuinka hauskaa ja vapautunutta siellä oli. Se tilanne ajoi meidät omaan pieneen maailmaamme, josta tuli intiimi ja omakohtainen hyvin nopeasti.

Wirtanen kertoo artistien olleen jonkin verran yhteydessä Vain elämää -kuvausten jälkeen. Joitakin hän tapasi kesän festivaaleillakin. Ennen joulua artistit kokoontuivat kahdeksi päiväksi harjoittelemaan konsertteja varten.

– Luvassa on hienot puitteet, kun saadaan Hartwall kahdesti täyteen. Fiilis on varmasti lämminhenkinen. On upeeta, kun pääsee itsekin taas diggaileen muiden vetoja, Wirtanen hehkuttaa.

Wirtanen ei halua paljastaa vielä, mitä kappaleita hän itse esittää, eikä hän tiedä tarkalleen toisten kappalevalintoja. Yksi toive hänellä kuitenkin on.

– Jos vaan Loiri vetäisi Armon, olisi hienoa kuulla se vielä kerran. Siinä oli biisi aika upeassa käsittelyssä. Biisi, joka on monella tavalla itelleni niin läheinen ja tärkeä.

Vesa-Matti Loiri esitti Vain elämää -ohjelmassa Toni Wirtasen päivänä tämän säveltämän ja sanoittaman kappaleen Armo, ja sai tulkinnallaan koko muun artistikatraan mykistymään. Paula Vesala joutui jopa poistumaan hetkeksi illalliselta itkunsa vuoksi.

Ilta-Sanomien lukijat äänestivät samaisen Loirin esityksen kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi Vain elämää -esitykseksi. Äänestyksessä oli mukana yksi esitys jokaisen kauden jokaiselta artistilta. Äänestyksen voitti Paula Vesalan versio Elastisen Sori-kappaleesta. Toiseksi nousi niin ikään kolmannen tuotantokauden artisti Elastinen versiollaan Loirin Naurava kulkuri -kappaleesta. Onkin hyvin mahdollista, että kaikki nuo kolme kappaletta kuullaan viikonloppuna Hartwall Arenassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?