Paris Hilton ampaisi Aspenin rinteeseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris Hilton ampaisi Aspenin rinteeseen

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ikuistettiin maanantaina aurinkoisesta Aspenista.

23.12.2014 23:38

Hotelliketjun miljonääriperijätär Paris Hilton nautti tunnetussa laskettelukeskuksessa vauhdin hurmasta ja salamavalojen räiskeestä.

Paris Hilton viihtyy myös suksien päällä.­

Paris Hilton antoi tyylinäytteen laskettelutaidoistaan ja esitteli kameroille värikästä asuaan. Kirkkaankeltainen laskettelutakki ei ollut ainoa matkalaukkuun päätynyt ulkoiluasu. Seurapiirikarkeloissa ja ostoksilla viihtyvä Paris Hilton poseerasi Aspenissa myös pinkissä takissaan.

Paris Hilton oli valinnut rinteeseen kirkasta väriä päälleen.­

Seurapiirijulkkis Brandon Davis viihtyi myös samassa paikassa. Tunnettu öljyperijä Davis on aikaisemmin seurustellut muun muassa laulaja Britney Spearsin kanssa. Davisilla ja Paris Hiltonilla on myös aikoinaan huhuttu olleen romanssi, jonka väitettiin päättyneen riitaisaan ja katkeraan eroon.

Brandon Davis­

Bethenny Frankel on 44-vuotias yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti.­

Aspenissa lautailutaitojaan pääsi esittelemään myös yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti Bethenny Frankel, joka on esiintynyt lukuisissa ohjelmissa kuten Martha Stewartin tv-show´ssa.

Elle Macpherson­

Huippumalliaikoinaan myös lempinimellä The Body tunnettu Elle Macpherson, 50, on edelleen hyvässä kunnossa. Tunnettu australialaiskaunotar viihtyi myös Aspenissa ja antoi kameroille iloisen poseerausnäytteen.

Aspen sijaitsee Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa ja on yksi maan tunnetuimmista laskettelukeskuksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?