Sofia Ruusila valmiina jouluun - seksikäs kuva jälleen julki! - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Ruusila valmiina jouluun - seksikäs kuva jälleen julki!

Yhdysvalloissa verkostoja luova suomalaiskaunotar ei malta olla julkaisematta paljastavia kuvia.

Sofia Ruusila on edelleen Yhdysvalloissa luomassa kontakteja.­

23.12.2014 16:48

Yhdysvalloissa parhaillaan verkostoja luova Sofia Ruusila on ollut viime aikoina pinnalla seksiä tihkuvien Instagram-kuviensa kanssa.

Pian koittavan joulun kunniaksi Ruusila on julkaissut jälleen uuden kuvan, jossa hänellä on päällään erittäin avonainen paita.

Mikäli kuva ei näy oikein, näet sen myös täältä!

Vastasi työlupakyselyihin

IS kirjoitti viime viikolla, kuinka Ruusila on tehnyt pr- ja juontotöitä ja emännöinyt Yhdysvalloissa muun muassa r&b-laulaja Chris Brownin tähdittämiä juhlia.

Moni on ehtinyt epäillä sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla, ovatko Ruusilan työluvat kunnossa. Mukanaan hänellä on Yhdysvalloissa aviomies Niko Nousiainen.

– Eli en edelleenkään tee täällä töitä, vaan vain ”hostaan” eli mainostan niin kuin täällä sanotaan, tapahtumaa ja olen itse juhlissa mukana juhlimassa, hän kertoi 7 päivää -lehden sivuilla.

– Täällä moni yökerho/tapahtuma käyttää muutamaa mimmiä, jotka on suosittuja sosiaalisessa mediassa ja joiden halutaan olevan mukana tapahtumassa emännöimässä / juhlimassa, mainostamaan kyseisellä tavalla eri tapahtumia. Itse olen nyt tutustunut eri tapahtumajärjestäjiin ja tehnyt noita juttuja pari kertaa, ja tulevaisuudessa jos on työlupa, sitten voin ehkä tehdä työkeikkoja heille, mikäli siltä tuntuu. Eli ei hätää, en siis tee laittomasti töitä Jenkeissä, hän jatkaa lehden sivuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?