Martina Aitolehti: Nykyään erotaan liian helposti - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti: Nykyään erotaan liian helposti

Martina Aitolehti palasi yhteen lapsensa isän Stefanin kanssa.

22.12.2014 8:58

Martina Aitolehden parisuhteen uutisoitiin vuoden varrella olevan jo ohi. Martina kuitenkin päätti, ettei halua luovuttaa. Suurin syy oli nyt 2-vuotias Isabella-tytär, joka pakotti Martinan tarkastelemaan myös itseään tarkemmin.

– Kun on pieni lapsi, ei voi olla vain itsekäs ja ajatella vain itseään. Minulla on jo yksi lapsi, joka joutuu elämään sen kanssa, että äiti ja isä eivät ole yhdessä, Martina sanoo.

– Toisekseen, olen ehtinyt olla jo niin monessa suhteessa, että tiedän, etteivät ne vaihtamalla miksikään muutu, samoja ongelmia on aina. Pitää keskittyä itsensä työstämiseen, miettiä, miten voi itse olla ja elää niin, että on tyytyväinen, sillä toista ihmistä ei voi koskaan muuttaa. Siksi en luovuttanut Stefanin kanssa. Olen nyt tosi iloinen tästä tilanteesta, Isabella saa viettää aikaa molempien vanhempiensa kanssa.

Martinan mielestä nykyään erotaan liian helposti. Hän on itsekin siihen sortunut. Nyt hän on oppinut, että jos vahva tunne on joskus ollut olemassa, vaikeuksista on mahdollista päästä yli.

– Toki tunteiden voimakkuus vaihtelee ajan myötä pitkässä suhteessa. Vaikka joskus tuntuisi, ettei rakkautta enää olisikaan, kyllä se siellä kuitenkin on. Ja eihän toisen kanssa tarvitse koko ajan olla kuin paita ja peppu, välillä voi ottaa happeakin. On tärkeää, että molemmilla on omatkin elämät.

Ensi vuodelta Martina toivoo ennen kaikkea terveyttä ja onnea, sillä kulunut vuosi muistutti rajusti siitä, että kumpaakaan ei voi pitää itsestään selvyytenä.

– Toivottavasti en menetä enää läheisiäni. Se on niin raskas asia ymmärtää ja hyväksyä, hän huokaa.

Martina kertoo kuitenkin olevansa jo aika sinut siskonsa kuoleman kanssa. Jouluihin ilman siskoa hän ehti tottua jo Steffin elinaikanakin, sillä viimeiseen kahteen vuoteen Martina ei ollut enää lainkaan tekemisissä pahassa huumekoukussa olleen siskonsa kanssa.

– Mutta totta kai Steffi on mielessäni jouluisin, niin nytkin. Aion sytyttää kynttilän hänelle ja muistella hyviä, yhteisiä aikojamme.

Martinan ja hänen miehensä yhteenpaluuta spekuloi ensimmäisenä Seiska.Toista ihmistä ei voi koskaan muuttaa. Siksi en luovuttanut Stefanin kanssa.Martina Aitolehti

Joulu Espanjassa Martina Aitolehti viettää joulun Etelä-Espanjassa nuoremman tyttärensä Isabellan ja miehensä Stefanin kanssa. Martinan vanhempi tytär Victoria viettää joulun isänsä kanssa Suomessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?