Hannes Hynönen ja Elastinen joululounaalla - tästä miehet keskustelivat

rac

Julkaistu:

tapaaminen
Elastinen päätti kutsua 101-vuotiaan sotaveteraanin lounaalle, koska ei tavannut häntä Linnan juhlissa.
Kuhina Linnan juhlista koko kansan tietoisuuteen nousseen Hannes Hynösen ympärillä ei ole laantunut. Lauantaina hänet kutsui joululounaalle räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, joka oli keikalla Hynösen kotikaupungissa Mikkelissä.

– Me söimme, nautimme ja keskustelimme. Ajattelin etukäteen, että enhän minä pysty paljoa nykyajan nuorten kanssa keskustelemaan. Mutta minä kerroin, mitä olen elämässäni nähnyt ja kuullut, sotaveteraani kertoi puhelimitse sunnuntaina Ilta-Sanomille.


Hynönen ei tiennyt Elastisesta mitään etukäteen, mutta kehui tätä vaatimattoman oloiseksi ja miellyttäväksi. Hän myönsi miettineensä, miksi niin nuori ihminen tahtoi tavata hänet. Syy selvisi lounaalla.

– Hänellä ei kuulemma ole isovanhempia tai muitakaan iäkkäitä ihmisiä lähipiirissään. Siksi hän olikin niin utelias vanhoista ajoista ja mielipiteistä. Hän kyseli ja minä vastailin. En sitten tiedä, mitä hän nyt jälkeenpäin ajattelee tapaamisesta.


Elastinen pyysi Hynösen lounaalle, koska ei tavannut tätä Linnan juhlissa. Tapaamisen jälkeen hän julkaisi Instagramissa kaksikosta yhteiskuvan ja lisäsi kuvan perään hashtag-tunnisteet: #linnanjuhlat #hanneshynönen #veteraani #bosslevel #hallussa #mikkeli

– Todellinen teräsmies ja esimerkki. Pari tuntia kuunneltiin tarinoita kuin pikkupojat, Elastinen kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lue lisää kaksikon tapaamisesta maanantain painetusta Ilta-Sanomista!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt