Sony-vuotojen seuraukset jatkuvat: Onko hän uusi James Bond? - Viihde - Ilta-Sanomat

Sony-vuotojen seuraukset jatkuvat: Onko hän uusi James Bond?

Elokuvayhtiö Sony Picturesiin tehdyn tietomurron seuraukset näkyvät laajasti.

21.12.2014 18:24

Useat Sonyn päättäjien sähköpostiviestit ovat vuotaneet julkisuuteen, hakkereiden tunkeuduttua elokuvayhtiön tietoihin.

Murtautujat ovat vuotaneet käsiinsä saamiaan tietoja vähän kerrallaan. Yksi tuoreimmista vuodoista liittyy tuleviin James Bond -elokuviin. Kiinnostus kohdistuukin legendaaristen elokuvien ja erityisesti James Bondin roolihahmon näyttelijään.

Toistaiseksi nimiroolia näyttelee Daniel Graig. Hän on mukana ainakin seuraavassa Spectre-nimisessä elokuvassa, jonka ensi-ilta on vuonna 2015.

Daniel Graigin jälkeen Bondin kenkiin astuvan näyttelijän henkilöllisyys on edelleen arvoitus. Spekulaatiuot kuitenkin vahvistuivat, kun Sonyn sähköpostikirjeenvaihtoa vuoti julkisuuteen.

The Daily Beast -lehti kertoi seuraavan nimiroolin näyttelijän olevan mahdollisesti näyttelijä Idris Elba.

Sony Entertainmentin puuhenjohtaja Amy Pascalin lähettämästä sähköpostista käy ilmi johtotason olevan innoissaan ajatuksesta.

– Idrisin pitäisi olla seuraava Bond, Pascal kirjoitti 4. tammikuuta 2014 lähettämässään sähköpostissa.

Sähköposti oli osoitettu Columbia Picturesin Elizabeth Cantillonille. Columbia Pictures on James Bond -elokuvien jakelija.

Elba olisi ensimmäinen tummaihoinen James Bond. Hän on itse kertonut olevansa kiinnostunut roolista, mikäli sitä hänelle tarjottaisiin.

– Tietenkin ottaisin roolin vastaan, jos sitä minulle tarjottaisiin, Elba on kommentoinut huhua.

Englantilainen Elba on aiemmin näytellyt muun muassa vuonna 2013 ensi-iltansa saaneessa Mandela: Pitkä tie vapauteen -elokuvassa.

Jo aiemmin elokuvan tuottava Eon Productions on vahvistanut hakkereiden saaneen käsiinsä seuraavan James Bond -elokuvan ensimmäisen käsikirjoituksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?