Jennifer Aniston hermostui: Lapsettomuus ei tarkoita itsekkyyttä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Aniston hermostui: Lapsettomuus ei tarkoita itsekkyyttä!

Suosikkinäyttelijä Jennifer Anistonin mielestä on epäreilua, että lapsettomia naisia pidetään epäonnistuneina.

15.12.2014 22:57

Legendaarisesta Frendit-komediasarjasta maailmanmaineeseen aikanaan noussut Jennifer Aniston kokee, että häntä painostetaan hankkimaan lapsia. 45-vuotias näyttelijätär, joka on seurustellut kaksi vuotta Justin Theroux’n kanssa, myöntää, että painostus ja kritiikki tuntuvat epäreilulta.

– En pidä siitä paineesta, joka minuun kohdistuu, joka kohdistuu kaikkiin naisiin. Että olisin epäonnistunut naisena, jos en lisäänny. Se ei ole reilua.

– Vaikka vaginasta ei ole tullut lasta, voi silti olla äidillinen – koiria, ystäviä, ystävien lapsia kohtaan. Minusta sanotaan jatkuvasti, että olin niin uraorientoitunut ja keskittynyt vain itseeni, että en en halua olla äiti ja kuinka itsekästä se on.

Aniston myös iskee takaisin niille, joiden mielestä feminismi on liian hankalaa.

– Se on liian hankalaa, jos ihmiset tekevät siitä liian hankalaa. Yksinkertaisesti kyse on miehen ja naisen väliseen tasa-arvoon uskomisesta. Ihan perusjuttu.

Anistonin mielestä Hollywood on seksistinen paikka.

– Kun naisesta tulee fyysisesti epäviehättävä, vasta sitten hänet kunnolla huomataan ja hän saa jonkinlaista arvostusta. Sitä lukee juttuja, kuten ”Voi, vihdoin hän näyttelee!” Aniston kertoi Allure-lehdelle.

Jennifer Aniston Cake-elokuvan kuvauksissa Claire Simmonsina.­

Jennifer Aniston lihotti itseään viimeisintä rooliaan varten. Tuolloin hän joutui jatkuvien raskausuteluiden kohteeksi.

Cake-elokuvassa hänet nähdään muutenkin vähemmän huoliteltuna kuin yleensä, hänen kasvoihinsa maskeerattiin esimerkiksi arpia. Claire Simmonsin rooli onkin saanut aikaan paljon kuhinaa – ja Golden Globe -ehdokkuuden Anistonille.

– Huomio on totta puhuakseni aika seksististä. Ei miehiä kohdella samoin, Aniston pamautti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?