Tällainen ilmestys on Sylvester Stallonen oikea äiti Jackie Stallone - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tällainen ilmestys on Sylvester Stallonen oikea äiti – painia, painonnostoa ja peppuennustuksia

Toimintaelokuvien tähden oma äiti tuli tunnetuksi naispainista, mutta parhaiten hänet tunnetaan överiksi menneistä kauneusleikkauksistaan.

Jackie Stallone pyörittää vielä 93-vuotiaanakin omaa astrologia-sivustoaan.­

16.12.2014 6:28

Seis! Tai mamma ampuu, Kutonen klo 22.00

Rocky- ja Rambo-elokuvillaan menestystä niittäneen Sylvester Stallonen äitiä esittää illan komediassa Estelle Getty, mutta Stallonen omassa äidissäkin olisi aineksia elokuvaan.

Oletko miettinyt, mistä Stallonen muskelit ovat peräisin? Todennäköisesti hänen äidiltään. Jacqueline Labofish, nykyään Jackie Stallone, 93, joutui itse jumppaamaan joka aamu ja nostelemaan painoja liikuntaa harrastaneiden vanhempiensa patistamana. People-lehden haastattelussa vuodelta 1988 Jackie kertoo joutuneensa itse jopa maksamaan lapsilleen, jotta nämä olisivat liikkuneet. Kotona oli nyrkkeilykehä ja -säkkejä, joita kahden pojan ja heidän sisarensa tuli myös käyttää.

– Pitikö Sylvester siitä? Ei. Me emme pyytäneet heitä pitämään siitä, Jackie kertoi People-lehdelle.

Jackie itse karkasi kotoa 16-vuotiaana työskennelläkseen sirkuksessa. Hän päätyi myöhemmin painimaan ja sittemmin pyörittämään televisiossa omaa liikuntaohjelmaa naisille. Hoidettuaan tämän jälkeen vain naisille tarkoitettua kuntosalia, Jackie päätyi taas televisioon. Hän veti omaa Stallone’s Sweethearts -painijaryhmää vuonna 1986 alkaneessa G.L.O.W. – Gorgeous Ladies of Wrestling -ohjelmassa. Siinä naiset ottelivat etukäteen sovittuja, näyttäviä painiotteluita amerikkalaisen vapaapainin ottein.

Jackie Stallone on kiittänyt lastensa erikoista lapsuutta siitä, että hänen poikansa Sylvester on menestynyt.­

Liikunnan lisäksi Jackie on tehnyt bisnestä henkimaailman puolella. Hänellä on netissä oma astrologia-sivusto, jolla hän mainostaa olevansa myös selvänäkijä. Sivustolla hän kertoo myös tekevänsä ”rumpologisia” tulkintoja, minkä voisi vapaasti suomentaa peppulogiaksi. Jackie Stallone kertoo pystyvänsä paljaasta pepusta otetun kuvan perusteella kertomaan paitsi henkilön menneisyydestä, myös ennustamaan tulevaa.

Räväkkä Jackie Stallone on ollut nostamassa naisten showpainia Yhdysvalloissa.­

Vuonna 2005 Jackie Stallone esiintyi yllätysvieraana Britannian julkkis-Big Brotherissa. Yksi talon asukkaista oli Sylvester Stallonen ex-vaimo Brigitte Nielsen, jonka välit ex-anoppiinsa eivät olleet kovin lämpimät. Jackie äänestettiin ulos talosta neljän päivän jälkeen.

Jackie Stallonen vahvuus on kenties hänen fysiikassaan, mutta heikkoudeksi hänelle on muodostunut riippuvuus kauneusleikkauksiin. Hän on itsekin myöntänyt menneensä liian pitkälle ja näyttävänsä nykyään ”maaoravalta, jolla on suu täynnä pähkinöitä”.

Illan elokuvassa Seis! Tai mamma ampuu Sylvester Stallonen esittämän poliisin tiukkaotteista äitiä näyttelee Estelle Getty. Getty tuli tunnetuksi Tyttökullat-sarjasta.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?