Piritta Hagman nakukuvakohusta: Muistakaa sopimukset! - Viihde - Ilta-Sanomat

Piritta Hagman nakukuvakohusta: Muistakaa sopimukset!

Piritta Hagman muistuttaa mallintöistä haaveilevia nuoria naisia pitämään huolen siitä, että sopimukset ovat kunnossa.

15.12.2014 7:57

Piritta Hagman kruunattiin 2003 Miss Suomen 1. perintöprinsessaksi ja seuraavan vuonna Miss Skandinaviaksi. Kun Skandinavia-kisa oli päällä, hän kieltäytyi Miss Islannin kanssa alusvaatekuvauksista.

– En pitänyt alusvaatekuvia pahana. En kokenut, että se on vahvuuteni ja olin linjaukseni tehnyt heti Miss Suomi -kisojen jälkeen.

– En kokenut, että ne sopivat minulle eikä se kuulunut sopimukseen. Missilläkin pitää olla oikeus määrittä rajansa. Ja toki ärsytti sekin, että kilpailuun osallistuneiden alaikäisten 16?17-vuotiaiden tyttöjen olisi pitänyt suostua alusvaatekuviin ilman, että heiltä kysyttiin asiasta etukäteen. Minulle se oli periaatekysymys.

Piritta valittiin vuonna 2003 Miss Suomen 1. perintöprinsessaksi. Missikisoissa hänet valittiin myös yleisön ihannetytöksi.­

Viime viikolla tuli uutinen julkkisten netissä uudelleen leviävistä alastonkuvista, joissa oli nyt mukana myös Miss Suomi 2012 Sara Chafak.

Lue lisää julkisuuteen vuotaneista alastonkuvista tästä ja tästä.

– Nuorten tyttöjen on tärkeä tehdä sopimus kaikista kuvauksista ja niistä pitää olla tarkka. Netti on muuttanut kaiken, eikä kaikki julkisuus ole oikeasti hyvää julkisuutta. Kuvat voivat määrittää tulevaisuutta, ne elävät netissä ikuisesti, siksi pitää olla tarkkana, Piritta muistuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?