Beyoncé teki sen taas – järjesti maailmalle superyllätyksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Beyoncé teki sen taas – järjesti maailmalle superyllätyksen

Beyoncé julkaisi tasan vuosi sitten täysin yllättäen uuden albumin. Nyt hän juhlistaa albumin vuosipäivää lyhytelokuvalla.

13.12.2014 13:49

Vajaan 12 minuutin mittainen mustavalkoinen elokuva ilmestyi perjantaina ilman ennakkomainontaa YouTubeen. Video kantaa nimeä Yours and Mine.

Elokuvassa Beyoncé puhuu hyvin henkilökohtaisista asioista. Hän käsittelee suosiotaan, puhuu perheestään ja kertoo joskus toivovansa, että olisi aivan tavallinen tallaaja.

– Joskus toivon, että voisin olla tunnistamaton ja vain kävellä kadulla kuten kaikki muutkin, hän myöntää.

– Nyt kun olen kuuluisa on hyvin vaikeaa tehdä yksinkertaisia asioita. Siitä on ollut vaikeinta luopua. Mutta äitini opetti minua olemaan aina olemaan vahva, ei koskaan olemaan uhri, ei keksimään tekosyitä, eikä vaatimaan muita ihmisiä tekemään puolestani asioita, jotka pystyn tekemään itse itselleni.

Beyoncé käy videolla läpi myös elämänsä vaikeita aikoja.

– Olen monimutkainen. Kasvoin konfliktien ja draaman keskellä ja olen kokenut paljon, aivan kuten kaikki muutkin. Pakopaikkani oli aina musiikki, ja olen hyvin onnekas siitä, että se on nyt työni.

Tähti kiittää kaikesta läheisiään ja heiltä saamaansa tukea.

– Nämä saavutukset eivät olisi minkään arvoisia, jos en voisi jakaa niitä kenenkään kanssa.

Beyoncén vuosi sitten julkaisema, tämän omaa nimeä kantava albumi oli niin sanottu visuaalinen kokonaisuus, jonka jokaisesta kappaleesta tehtiin myös musiikkivideot.

Marraskuussa huhuttiin supertähden olevan piakkoin julkaisemassa uuden albumin. Twitterissä kiersi huhu, jonka mukaan parin viikon sisällä olisi ilmestymässä Beyoncé Volume 2 -niminen albumi.

Albumin sijaan nyt tulikin taiteellinen lyhytelokuva.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?