Leffatuottajien nolo keskustelu vuoti julki: Mollaa Jolieta ja pui näyttelijän peniksen kokoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Leffatuottajien nolo keskustelu vuoti julki: Mollaa Jolieta ja pui näyttelijän peniksen kokoa

Suuren tietovarkauden kohteeksi joutunut Sony joutunee korjailemaan vuodosta aiheutuneita imagohaittoja vielä pitkään.

Angelina Jolieta haukutaan julki tulleissa sähköpostiviesteissa hemmotelluksi kakaraksi.

11.12.2014 21:05

Viimeisimpänä ulkomaisissa medioissa on kohistu Sony Picturesin puheenjohtaja Amy Pascalin ja elokuvatuottaja Scott Rudinin välisestä sähköpostikeskustelusta, jossa on käyty läpi noloja yksityiskohtia useista eri henkilöistä.

Muun muassa Gawker-sivustolle vuotaneessa keskustelussa Pascal ja Rudin keskustelevat Angelina Joliesta, joka Pascalin mukaan yritti vaikuttaa tuolloin tekeillä olleen Jobs-elokuvan tuotantoon, kertoo TMZ.

– En aio tuhota uraani vähälahjaisen, hemmotellut kakaran vuoksi. Hän on vitsi ja julkkis, siinä kaikki. Viimeinen asia, mitä kukaan tarvitsee on tehdä hänen kanssaan jättifloppi, jonka kuka tahansa osaisi ennustaa, Rudin paukuttaa Joliesta.

Toisessa viestissä Pascal kysyy Rudinilta neuvoa, mistä hän voisi keskustella presidentti Barack Obaman kanssa tulevilla hyväntekeväisyysillallisilla. Kaksikon vitsailu saa melko epäkorrekteja piirteitä.

– Pitäisikö minun kysyä pitikö hän Django Unchained -elokuvasta? Pascal kysyy.

– Tai 12 Years a Slavesta, Rudin vastaa viitaten toiseen orjuudesta kertovaan elokuvaan.

Kolmannessa vuodetussa viestissä Rudin, käsikirjoittaja Aaron Sorkin ja tuottaja Michael De Luca keskustelevat näyttelijä Michael Fassbenderista. Kolmikko keskustelee etenkin Fassbenderin miehuuden koosta.

– Hän saa tuntemaan itsensä pieneksi täysin normaaleilla miehen sukupuolielimillä, De Luca kirjoittaa.

Lopulta Rudin lyö koko aihetta sanansäilällään.

– En tiedä kuka Michael Fassbender on, eikä muu maailmakaan tule välittämään.

Muun muassa Kunniattomat paskiaiset -elokuvassa näytellyt Fassbender oli Oscar-ehdokkaana 12 Years a Slave -elokuvan roolistaan.

Marraskuun lopulla tapahtuneessa tietomurrossa hakkerit saivat käsiinsä lähes kaiken Sonyn sähköisessä muodossa olevan datan. Hakkerit ovat vuotaneet julki muun muassa työntekijöiden työsopimuksia, terveystietoja ja kotiosoitteita. IS kertoi jo aiemmin, että hakkereiden työ ei ole ollut erityisen vaikeaa, sillä useiden eri tilien salasanat olivat olleet kansiossa passwords (suom. salasanat).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?