Rohkeista kuvistaan tunnetulla Coco Austinilla erikoinen ongelma: ”Olen paljastanut jo kaiken” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rohkeista kuvistaan tunnetulla Coco Austinilla erikoinen ongelma: ”Olen paljastanut jo kaiken”

Räppäri Ice T:n Coco-vaimo julkaisee itsestään tiuhaan tahtiin paljastavia kuvia.

7.12.2014 20:49

Muhkeista muodoistaan tunnettu Coco Austin, 35, on kohdannut yllättävän ongelman. Coco harmittelee E! Newsin haastattelussa, että hän on julkaissut itsestään niin monta paljastavaa kuvaa, että kaikki on jo nähty.

Coco on yksi Hollywoodin kuvatuimmista povipommeista, joka kääntää päitä minne tahansa hän meneekin. Jutun videolla katsottavissa Cocon tyylinäyte viime kesältä, jolloin hän polskutteli Barbadoksella narubikineissä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin alastonkuva aiheutti taannoin kohun, mutta Coco haluaa muistuttaa ihmisiä, että myös hän on julkaissut paljastavia kuvia jo vuosikausia.

– Ihmiset kyselevät minulta jatkuvasti Kim Kardashianin kuuluisasta alastonkuvasta. Hänhän on julkaissut vastaavia kuvia jo pitkään. Minulta kysellään, että miksi minä en julkaise samanlaisia kuvia. Minähän olen julkaissut rohkeita kuvia jo 14 vuoden ajan! Ihmiset ovat nähneet jo kaiken mitä nähtävissä on. En tiedä millä keinoin saisin enää tehtyä ihmisiin vaikutuksen, Coco sanoo E! Newsille.

Coco barbie pink & sling bikinis are pretty much a trademark.What are your thoughts? Get your Show Magazine Coco Edition....click link in bio area for digital download or a printed copy Uma foto publicada por Coco (@coco) a Dez 12, 2014 at 12:57 PST
How do we feel about this pic!I was testing it out as my profile pic on Twitter? My Twitter handle,in case you didn't know,is Cocosworld Ein von Coco (@coco) gepostetes Foto am Nov 11, 2014 at 5:24 PST

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, katso ne tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?