Amerikkalaisrokkari julkaisi videon ahdingostaan: Vaimo jätti, rahat vietiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Amerikkalaisrokkari julkaisi videon ahdingostaan: Vaimo jätti, rahat vietiin

90-luvulla suosionsa huipulla olleen amerikkalaisyhtye Creedin laulaja Scott Stapp on julkaissut Facebook-sivuillaan tunteikkaan tilityksen rahavaikeuksistaan.

27.11.2014 14:14

Scott Stapp, 41, syyttää Facebookissa julkaisemallaan videolla viranomaisia rahavaikeuksistaan. Stapp sanoo, että viranomaiset ovat jäädyttäneet hänen tilinsä ja varastaneen hänen omaisuutensa.

15 minuuttia kestävällä hämmentävällä videolla Stapp arvostelee ankarin sanankääntein Yhdysvaltain hallitusta ja viranomaisia.

Stappin mukaan hänellä ei ole enää varaa edes ruokaan, ja vaimo on hakenut hänestä eroa.

- Minun väitetään käyttävän huumeita, se ei ole totta. Olen selvin päin. Minua vastaan on hyökätty ja en tiedä miksi. Minulta on varastettu suuria summia rahaa ja ihmiset ovat käyttäneet minua hyväksi. Minua on uhkailtu ja nöyryytetty, ja koko urani on uhattu tuhota jos puhun näistä asioista julkisesti.

 Julkaisu käyttäjältä Scott Stapp.Videolla Stapp sanoo halunneensa nauhoittaa videon, jotta fanit tietävät hänen olevan täysissä sielunvoimissa. Stappin mukaan julkisuudessa on liikkunut valheellista tietoa hänen päihdeongelmistaan.

Jos video ei näy selaimellasi katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?